ΔΙΕΘΝΗ

Πρώτο… χαστούκι για Φράγκο στην Κορέα

Πρώτο… χαστούκι για Φράγκο στην Κορέα

Μετά το εκπληκτικό ντεμπούτο του με την ομάδα του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο διεθνής μας άσος της κορεατικής Hyundai Skywalkers Capital γνώρισε την περασμένη Τετάρτη την πρώτη του φετινή ήττα στην στην KOVO League.

Στο πρώτο της φετινό αγώνα μακριά από το Τσεονάν, στο Uijeongbu Gymnasium, έδρα της ΚΒ Stars, η ομάδα του Φράγκου παρουσία 1158 θεατών ήταν ανταγωνιστική μόλις για ένα σετ, στο πρώτο, όπου οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι σε όλο το σετ. Η ομάδα του Φράγκου έφτασε σε αρκετά σετ μπολ έχοντας την ευκαιρία να προηγηθεί με 1-0, αλλά στο 29-28 ένα μπλοκ των αντιπάλων και μία άουτ επίθεση του Μουνγκ Σουν Μιν χάρισαν τη “λύτρωση’ και το σετ στους γηπεδούχους. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τους φιλοξενούμενους, καθώς με μία απογοητευτική εμφάνιση γνώρισαν τελικά με 3-0 (31-29, 25-18, 25-16).

Ο Ανδρέας Φράγκος με 10 πόντους εκ των οποίων 2 άσοι , 1 μπλοκ ήταν ο μοναδικός παίκτης με διψήφιο αριθμό της Hyundai Sky Walkers, ενώ τοπ σκόρερ με 16 πόντους ήταν για τους νικητές ο Πορτογάλος άσος, Αλεξάντερ Φερέιρα.

Έτσι μετά το πρώτο “χαστούκι’ στο πρωτάθλημα ο Φράγκος και η παρέα των πρωταθλητών Κορέας καλούνται στις 22 Οκτωβρίου για δεύτερο συνεχόμενο ματς να επιστρέψουν στα επιτυχημένα αποτελέσματα και να “διασκεδάσουν τις εντυπώσεις” κόντρα στην γηπεδούχο Woori Card Wibee του Ούγγρου άσου, Κριστιάν Πάνταρ.