CHALLENGE CUP

Πρώτο βήμα για το όνειρο!

Πρώτο βήμα για το όνειρο!

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται την Τετάρτη (29/3, 19.00) στο κλειστό του Ρέντη την ρωσική Γενισέι Κράσνογιαρσκ στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ τους παιχνίδι της φάσης των «4» του Challenge Cup με στόχο το πρώτο βήμα για το… όνειρο της ευρωπαϊκής συνέχειας.

Για το μεγάλο ευρωπαϊκού ραντεβού, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς μίλησε στο osfp.gr και ανέφερε: «Μας περιμένει ένα μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι και φυσικά δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ την πορεία μας. Φτάσαμε στον ημιτελικό μετά από αρκετά δύσκολες αποστολές σε αντίθεση με την Κράσνιογιαρσκ που είχε πιο εύκολο έργο στην κλήρωση μέχρι στιγμής. Μέσω της εικόνας που έχουμε αποκομίσει από τα βίντεο, έχουμε σίγουρα την αίσθηση ότι μπορούμε να παίξουμε καλά κόντρα στον αντίπαλό μας και έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Περιμένουμε την υποστήριξη των οπαδών μας, την οποία αξίζουν τα κορίτσια. Είμαι σίγουρος ότι η παρουσία του κόσμου θα μας βοηθήσει πολύ, γιατί πάντα παίζουμε καλύτερα όταν έχουμε την υποστήριξη από τους οπαδούς μας».

Η γερμανίδα διαγώνιου του Ολυμπιακού, Σάσκια Χίπε πρόσθεσε: «Είμαι ενθουσιασμένη που έφτασε ο ημιτελικός. Θα είναι συναρπαστικά τα παιχνίδια με την Ρώσικη ομάδα η οποία διαθέτει πολύ καλές αθλήτριες. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πραγματοποιήσουμε το πρώτο βήμα για τον ευρωπαϊκό τελικό. Θέλουμε τη νίκη στο Ρέντη, γιατί μετά μας περιμένει ένα δύσκολο ταξίδι. Περιμένουμε την Τετάρτη την υποστήριξη των οπαδών μας η οποία πάντα μας δίνει επιπλέον ώθηση για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες των αγώνων».

Τέλος, η κεντρική μπλοκέρ, Κατερίνα Γιώτα σχολίασε: «Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε στα όρια μας ώστε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Από κει και πέρα σίγουρα θέλουμε τη νίκη και είμαστε πολύ χαρούμενες που βρισκόμαστε στα ημιτελικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Εννοείται ότι εδώ που φτάσαμε, θέλουμε να συνεχίσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Θα χρειαστούμε τη στήριξη του κόσμου και θα είναι πολύ μεγάλη βοήθεια για εμάς η παρουσία του. Είμαι σίγουρη ότι θα μας ενισχύσουν σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε».