ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πρωτοφανή, για τη Σαντορίνη, τα μέτρα ασφαλείας στο ΔΑΠΠΟΣ

Πρωτοφανή, για τη Σαντορίνη, τα μέτρα ασφαλείας στο ΔΑΠΠΟΣ

Λίγη ώρα πριν από την τεχνική σύσκεψη του φετινού φάιναλ φορ Κυπέλλου Γυναικών της Σαντορίνης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο κλειστό ΔΑΠΠΟΣ  η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της διοργάνωσης.

Στην έδρα του ΑΟ Θήρας, την παραμονή της πρεμιέρας των αγώνων εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων, ΑΟ Θήρας, Ολυμπιακού, Πανναξιακού και ΑΟ Ηλυσιακού, η ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων, μέλη του ΔΣ της ΕΟΠΕ  αλλά και ο Δήμαρχος Θήρας, Νίκος Ζώρζος, συζήτησαν για την αυριανή πρεμιέρα της διοργάνωσης, όπου, για τα δεδομένα αθλητικών διοργανώσεων στο νησί, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πρωτοφανή.

Το σημαντικότερο όλων, όπως συμφώνησαν όλες οι πλευρές, είναι ότι στη φετινή “γιορτή’ του αθλήματος, όλες οι ομάδες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους και δεν υπάρχει αντιπαλότητα στις τάξεις των φιλάθλων τους. Για αυτό και δεν θα υπάρχουν άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας.

Ωστόσο για παν ενδεχόμενο, στο κλειστό θα υπάρχουν περίπου 30-35 αστυνομικοί από Πάρο, Νάξο, Σύρο και τις τοπικές αρχές, που μαζί με 4-5 security θα φροντίσουν για την τήρηση της τάξης, μέσα και έξω από το γήπεδο, με ταυτοποίηση των εισιτηρίων και έλεγχο για τυχόντα “ύποπτα” αντικείμενα.

Οι θύρες του κλειστού θα ανοίξουν στις 16.00, ενώ η πώληση των λιγοστών αδιάθετων εισιτηρίων θα αρχίσει στις 13.00.

Την φετινή διοργάνωση θα παρακολουθήσουν πολλοί μαθητές από δημοτικά και γυμνάσια της Σαντορίνης, ενώ σε ειδική κερκίδα θα καθίσουν τα παιδιά των ακαδημιών του ΑΟ Θήρας και της Θύελλας Καμαρίου.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την πεποίθηση όλων ότι η φετινή διοργάνωση θα είναι μία από τις επιτυχημένες τόσο οργανωτικά, όσο και αγωνιστικά του θεσμού, όπου το φάιναλ φορ Κυπέλλου Γυναικών της Σαντορίνης θα είναι μία πραγματική “γιορτή” του αθλήματος.