ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Πρωτοψάλτης: «Ξεκινάει ένα όμορφο καλοκαίρι»

Πρωτοψάλτης: «Ξεκινάει ένα όμορφο καλοκαίρι»

Έτοιμος να ζήσει ένα όμορφο καλοκαίρι και να αρπάξουν όλοι την ευκαιρία της συμμετοχής στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δήλωσε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης κατά την παρουσία του στην έναρξη της “κυανόλευκης” προετοιμασίας.  

Ο διεθνής ακραίος, έχοντας ολοκληρώσει μόλις πριν λίγες ημέρες τις υποχρεώσεις του στους τελικούς της Μπουντεσλίγκα με την Φρίντρισχάφεν, αν και αντιμετωπίζει κάποια θέματα τραυματισμών δήλωσε έτοιμος να προσφέρει στην Εθνική μας ομάδα.

Μιλώντας για το πρώτο προσκλητήριο και προπόνηση της Εθνική μας ο Θανάσης Πρωτοψάλτης δήλωσε χαρακτηριστικά «Κάθε αθλητής θέλει να ζει το κλίμα της Εθνικής ομάδας. Όλοι όσοι κληθήκαμε είμαστε εδώ και ξεκινάει για εμάς ένα όμορφο καλοκαίρι. Έχω κάποια θέματα τραυματισμών, όμως θα ενταχθώ κανονικά στην Εθνική ομάδα. Ανάλογα με τις θεραπείες θα δούμε που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα.

Είναι μία ευκαιρία για εμάς το ευρωπαϊκό, καθώς θα παίξουμε με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα ζούμε κάθε μέρα ξεχωριστά. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι στην Εθνική ομάδα και δεν σκέφτομαι ακόμα το μέλλον μου σε σύλλογο. Στόχος μου είναι να είμαι στο εξωτερικό, εννοείται όμως πως δεν θα πω όχι σε κάτι εξίσου καλό. Αυτή τη στιγμή όμως είμαι συγκεντρωμένος στην Εθνική ομάδα».