Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πρώτος και με ανατροπή ο Παμβοχαϊκός

Πρώτος και με ανατροπή ο Παμβοχαϊκός

Σε ένα συναρπαστικό ματς στην Πάτρα η ομάδα από το Βραχάτι, “έφερε τα πάνω κάτω” στον τελικό  του τουρνουά «Ι.Τσιτσάρας» της ΕΑΠ και τελικά έφτασε στον τίτλο κερδίζοντας στα σημεία τη φιναλίστ, Νίκη Αιγινίου.

Στον τελικό του τουρνουά που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη μνήμη του αείμνηστου παράγοντα της ΕΑΠ, η νεοφώτιστη ομάδα του Θανάση Στράντζαλη από το Αιγίνιο, προηγήθηκε δις του Παμβοχαϊκού και παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό βόλεϊ έδειξε συνεχή σημάδια βελτίωσης. Ενόψει των προσεχών υποχρεώσεων σε Λιγκ Καπ και Volleyleague.

dalakouras_konidari_antonopoulou

Στο τέλος όμως η ομάδα του Κώστα Δαλακούρα, που παρέλαβε το έπαθλο του νικητή από τα χέρια της υποψήφιας Βουλευτή της Ν.Δ Έλενα Κονιδάρη – Αντωνοπούλου, κατάφερε ανεβάζοντας να φτάσει στην ανατροπή και να πανηγυρίσει στις λεπτομέρειες τελικά την πρωτιά στο τουρνουά.

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Κάναμε δύο καλά τεστ. Είδαμε όλοι τα λάθη μας και τις αδυναμίες μας και συνεχίζουμε τη δουλειά για να είμαστε έτοιμοι. Το επίπεδο ήταν καλό και ευχαριστούμε την ΕΑΠ για την φιλοξενία».

Για τη νεοφώτιστη Νίκη, που παρά την ήττα της άφησε θετικές εντυπώσεις, ο προπονητής Θανάσης Στράντζαλης εξέφρασε την ικανοποίησή του: «Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις που κάναμε στην Πάτρα. Ήταν ένα χρήσιμο τουρνουά. Έχουμε δύο εβδομάδες πριν το Λιγκ Καπ και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε φιλικά με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη».

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Δεληκώστας): Γκλανστόν 14 (8/18, 3 άσσοι, 3 μπλοκ), Κωτσάκης 9 (9/22, 63%υπ., 39%τελ.), Βουλκίδης 13 (5/11, 6 μπλοκ, 2 άσσοι), Δαλακούρας 21 (18/55, 2 μπλοκ, 1 άσσος, 56%υπ., 31%τελ.), Βεϊσκίρχερ 14 (12/27, 1 μπλοκ, 1 άσσος) Περίνι 1 (1 άσσος) / Γκαράς (λ – 80%υπ., 60%τελ), Σαρικεϊσογλου, Καρπίνσκι 1 (1/4), Γεωργίου 1 (1/1).

ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (Στράντζαλης): Ντίνας, Παπάζογλου, Δημητριάδης 3 (1/2, 2 άσσοι), Παπαλεξίου 9 (9/27), Μαυροβουνιώτης 17 (15/30, 1 άσσος, 1 μπλοκ), Στρούγκαρ 25 (19/51, 6 μπλοκ) / Ραϊκοβιτς (λ. – 69%υπ., 36%τελ.), Κουτσονίκας (69%υπ., 36%τελ.), Ρεμπούτσιας, Μήλης.

“Λευκή”  νίκη και τρίτη θέση για Παναχαϊκή

Στον αχαϊκό ‘εμφύλιο» του μικρού τελικού, όπου κυριάρχησε στο γήπεδο το… λευκό των εμφανίσεων των δύο πατρινών ομάδων, η Παναχαϊκή, έστω και χωρίς τη βοήθεια των διεθνών ΄πρωταθλητών του μπιτς βόλεϊ,  Κοτσιλιάνου/Κωστόπουλου επικράτησε με 3-0 (25-16, 25-22, 25-21) σετ της συμπολίτισσάς της Ε.Α.Πατρών και κατέλαβε την τρίτη θέση στη διοργάνωση.

panaxaiki_eap

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Π. Παπαδόπουλος): Πόλχλοπεκ, Ν.Ρουμελιώτης, Νιέβες, Οράμας, Ντόντης, Σαλαβασίδης / Μ.Ρουμελιώτης.

ΕΑΠ (Α.Αγγελόπουλος): Κανελλόπουλος, Τσαρκάτογλου, Δρακόπουλος, Φ.Δασκαλόπουλος, Γιαννούτσος, Λινάρδος / Σύρος (λ), Πατρινός, Γεωργακόπουλος, Μούρτζης, Σαρακίνης.

Η Τελική κατάταξη: 1. Παμβοχαϊκός, 2. Νίκη Αιγινίου, 3. Παναχαϊκή, 4. ΕΑ Πατρών.

Φωτό: pelop.gr

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...