UNCATEGORIZED

Προύσαλης: «Κακώς φέρνουν διαιτητές από Αθήνα, οι Θεσσαλονικείς ξέρουν τις ιδιαιτερότητες»

Προύσαλης: «Κακώς φέρνουν διαιτητές από Αθήνα, οι Θεσσαλονικείς ξέρουν τις ιδιαιτερότητες»

Ο αρχηγός του Ηρακλή, Κώστας Προύσαλης ανέφερε στις δηλώσεις του ότι θα έπρεπε οι διαιτητές σε αυτά τα ματς να είναι από τη Θεσσαλονίκη, καθώς αυτοί γνωρίζουν τις ιδιαίτερότητες ενώ ο προπονητής του γηραιού αρνήθηκε να σχολιάσει τα της αναμέτρησης αφού δεν τελείωσε ποτέ.

Ο αρχηγός και πασαδόρος του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης είπε: «Κατ΄αρχήν να ευχηθούμε περαστικά στον Γιάννη (σ.σ.Τακουρίδη). Να έρθει γρήγορα πίσω στα γήπεδα. Ξέραμε πως θα κρίνονταν το ματς στις λεπτομέρειες. Μπορούσαμε να το πάρουμε εμείς το 3ο σετ που ήμασταν μπροστά 23-20. Θα δούμε τα λάθη μας. Καλό είναι τα παιχνίδι να κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Εμείς οι αθλητές του Ηρακλή θέλουμε να κρίνονται οι αγώνες στο γήπεδο. Σίγουρα εκτός έδρας δεν παίζουμε τόσο καλά και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Επίσης πιστεύω ήταν ακατάλληλος για το σημερινό παιχνίδι. Κακώς φέρνουν διαιτητές από Αθήνα. Οι διαιτητές από την Θεσσαλονίκη ξέρουν τις ιδιαιτερότητες».

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για ένα παιχνίδι γιατί είναι ένα παιχνίδι που δεν τελείωσε. Οποιοσδήποτε σχολιασμός για αγώνα που δεν τελείωσε είναι άκυρος. Πάνω απ΄όλα είναι η υγεία των αθλητών και όσων βρίσκονται σε αυτό το χώρο. Να ευχηθώ κι εγώ γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα. Ολα τα άλλα είναι ανούσια και ανώφελα».


UNCATEGORIZED
19/12/2023

Μ.Δ.Ο. της Ε.Σ.Α.Π.: Στον Παναθηναϊκό η νίκη με 3-0 και «καμπάνες» στον Ολυμπιακό για το επεισοδιακό ματς στο Ρέντη

Με μηδενισμό του Ολυμπιακού και την κατακύρωση της νίκης με 3-0 στον Παναθηναϊκό τιμώρησε με απόφασή του το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ τους...