A2

Πρόβα ανόδου για Εθνικό

Πρόβα ανόδου για Εθνικό

Εθνικός, Παλλήνη και Ολυμπιάδα Πατρών συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους καθώς επικράτησαν επί Απόλλων Σμύρνης, Πανερυθραϊκού και Ελπίδας Αμπελοκήπων κατά την 16η αγωνιστική της Α2 των ανδρών.

Το αήττητο σερί του Εθνικού και η πορεία ανόδου προς την Α1 συνεχίστηκε και με το 12ο τρίποντο στον 2ο Υποόμιλο του Α Ομίλου που κατέκτησε ανέβασε στους 12 την διαφορά του από την Ροδίων Άθλησις που αγωνίζεται σήμερα.

Οι «κυανόλευκοι» του Πειραιά δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση από τους «κυανόλευκους» της Ριζούπλης και με το 0-3 έκαναν μια ακόμη καλή προπόνηση εν όψει των αγώνων play-off που θα κρίνουν και την άνοδο.

Στον 1ο Υποόμιλο η Παλλήνη πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Ερυθραία και με το 3-0 επί του Πανερυθραϊκού παραμένει σε τροχιά ανόδου περνώντας στην 1η θέση και περιμένουν τον σημερινό αγώνα του ΟΦΗ.

Στην Θεσσαλονίκη και τον 1ο Υποόμιλο του Β Ομίλου η Ολυμπιάδα Πατρών πέρασε νικηφόρα από τους Αμπελόκηπους και με το 3-1 επί της Ελπίδας και δείχνει να κλειδωνει την 2η θέση αφού διεύρυνε την διαφορά της από την συμπολίτισσά της ΕΑ Πατρών που έχασε βαθμό από τον Άθλο Ορεστιάδας στην έδρα της.

Εκεί όπου οι Θρακιώτες του Γιώργου Πασσαλίδη βρέθηκαν να προηγούνται με 0-2 και 12-18 στο τρίτο σετ αλλά στο τέλος δεν άντεξαν στην αντεπίθεση των Αχαϊών που γύρισαν τον αγώνα στο 3-2.

Τεράστια νίκη παραμονής πανηγύρισε στην Θεσσαλονίκη και ο ΣΠΑ Καρδίτσας που με το 2-3 έκανε την έκπληξη και με το 2ποντο έμεινε ζωντανός και πλέον θα παίξει αγώνα τελικό στην Ορεστιάδα απέναντι στον Άθλο.

Στον 2ο Υποόμιλο του Β Ομίλου ο Πήγασος Πολίχνης έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει την διαφορά του από τον Νέστωρα καθώς ο Μακεδονικός με το 3-1 πήρε το ντέρμπι στην έδρα του και έφερε τη ΧΑΝΘ στους -2 από την Πολίχνη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 16ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Α2

Α ΟΜΙΛΟΣ – 1ος ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ

Πανερυθραϊκός – Παλλήνη 0-3

Α ΟΜΙΛΟΣ – 2ος ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ

Απόλλων Σμύρνης – Εθνικός 0-3

Β ΟΜΙΛΟΣ – 1ος ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ

Άρης – ΣΠΑ Καρδίτσας 2-3

Ελπίδα Αμπελοκήπων – Ολυμπιάδα Πατρών 1-3

ΕΑ Πατρών – Άθλος Ορεστιάδας 3-2

Απόλλων Πατρών – Πήγασος Κοζάνης 3-0

Β ΟΜΙΛΟΣ – 2ος ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ

ΓΕ Αλεξανδρούπολης – Περσέας 3-0

Κομοτηνή  – ΧΑΝΘ 2-3

Μακεδονικός – Πήγασος Πολίχνης 3-1

Σέρρες – Αίαντος Ευόσμου 3-0

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...