ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Πρόβα τζενεράλε στη Βουλγαρία για την Εθνική

Πρόβα τζενεράλε στη Βουλγαρία για την Εθνική

Η προετοιμασία της Εθνικής Κορασίδων επί ελληνικού εδάφους ενόψει της συμμετοχής της στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (1-9 Απριλίου στο Άρνεμ της Ολλανδίας) ολοκληρώθηκε και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το πρωί της Κυριακής(26/3) θα αναχωρήσει για το Καζανλάκ της Βουλγαρίας.

Εκεί όπου Δευτέρα και Τρίτη θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις με την Εθνική Βουλγαρίας που θα αποτελέσουν και την πρόβα τζενεράλε ενόψει του Ευρωπαϊκού. Η αποστολή της Εθνικής θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη και το πρωί της Πέμπτης θα αναχωρήσει για το Άρνεμ.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Τάκης Φλώρος και ο συνεργάτης του Κώστας Γκούντας επέλεξαν για τα φιλικά της Βουλγαρίας, τις ακόλουθες 12 αθλήτριες:

Ιωάννα Χαριτωνίδη (ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ), Μαρία Μικέλη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ), Όλγα Ζαμπάτη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ), Ελένη Καρακάση (ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ), Δήμητρα Τζιαρλή (ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ), Ευφροσύνη Αλεξάκου (ΑΣ ΑΡΗΣ), Ανδρομάχη Τσιόγκα (ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ), Μαγδαληνή Μαρία Τσιγκαροπούλου (ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ), Γεωργία Τσελέπη (ΓΣΚ Ηρακλής), Χριστίνα Κόττα (ΓΣΚ Ηρακλής), Ευφροσύνη Μπακοδήμου (ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Φοίβη Πολυξένη Καρατζόγλου (ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ).

Η γιορτή των ανθρώπων του Ατέρμωνα για την Εθνική

Την Παρασκευή (24/3) οι άνθρωποι του πρότυπου Αθλητικού Κέντρου «Ατέρμων», όπου πραγματοποιήθηκε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας (χάρις στην ευγενική χορηγία του Ομίλου Αντωνέλη) είπαν το δικό τους “αντίο” στην αποστολή της Εθνικής με μια μικρή γιορτή, παρουσία των παιδιών από τα τμήματα δημιουργικής απασχόλησης του αθλητικού κέντρου.

Στο αμφιθέατρο του Ατέρμωνα, τα μικρά παιδιά υποδέχτηκαν την Εθνική ομάδα και πρόσφεραν από ένα λεύκωμα που είχαν φτιάξει μαζί με τους δασκάλους τους σε κάθε παίκτρια, δείχνοντας την αγάπη τους και δίνοντας τις ευχές τους για καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ολλανδίας.

Εκ μέρους της Εθνικής ο τιμ μάνατζερ Βαγγέλης Περόπουλος ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ατέρμωνα για τη γιορτή, αλλά και την αγάπη με την οποία υποδέχθηκαν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και έδωσε μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτριών, και τις ευχές για τον δεκατετράχρονο Δημήτρη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Τέλος εκ μέρους όλης της ομάδας ο κ. Περόπουλος θέλησε να ευχαριστήσει όλη την τοπική κοινωνία που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την Εθνική και στήριξε με κάθε τρόπο την προετοιμασία της ομάδας εν όψει της συμμετοχής της στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.