Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Προβάρει το… καπέλο του και περιμένει ο Μεσσάλας

Προβάρει το… καπέλο του και περιμένει ο Μεσσάλας

Σε μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του βρίσκεται εδω και μερικούς μήνες ο 30χρονος Έλληνας κεντρικός που ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της ζωής-καριέρας του.

Ο Αλέξης Μεσσάλας, αφού πανηγύρισε την παραμονή στα σαλόνια της Volleyleague με τον Ηρακλή Χαλκίδας, κατάφερε να τερματίσει και στο TOP 10 των κορυφαίων ομάδων της άμμου. Με συμπαίκτη του τον Κ. Στάϊκο, ο δίμτερος μπλοκέρ ολοκλήρωσε το σιρκουί του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, καταλαμβάνοντας την 9η θέση στην τελική κατάταξη.

Αυτό όμως που κάνει ακόμη καλύτερο το… φεγγάρι του τελειόφοιτου Ψυχολογίας-Ανθρωπολογίας, είναι ότι σε λίγο καιρό ετοιμάζεται για την αποφοίτησή του από το Deree College και για αυτό ήδη προβάρει πως θα… πετάξει το καπέλο του, όταν φτάσει αυτή η συγκινητική στιγμή. Κάτι που πλέον θα του επιτρέπει να αγωνιστεί σε οποιοδήποτε σύλλογο, καθώς το “βάσανό” του τα τα τελευταία χρόνια ήταν να μην είναι πιο μακριά από την… Χαλκίδα!

Από την στιγμή λοιπόν που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Σπύρου Γκολίτση, αναμένει στο… ακουστικό , εξετάζοντας με σοβαρότητα τις καλύτερες επιλογές που έχει για την συνέχεια της καριέρας του.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...