DARK ROOM

Ψάχνει νύφη, να γλιτώσει από τον… Τραμπ!

Ψάχνει νύφη, να γλιτώσει από τον… Τραμπ!

Η εκλογή του νέου “Πλανητάρχη”, Ντόναλντ Τραμπ έχει απογοητεύσει τόσο τον Αμερικανό άσο της Μόντενα, Μάξουελ Χολτ, που σκέφτεται ήδη να παντρευτεί στην Ιταλία για να πάρει την υπηκοότητα και να μην γυρίσει ποτέ στην πατρίδα του.

holt

Ο 29χρονος χάλκινος Ολυμπιονίκης των ΗΠΑ σύμφωνα με τα… τιτιβίσματα του στο Twitter δείχνει σοκαρισμένος -όπως και άλλα τόσα εκατομμύρια ανθρώπων στον πλανητη- από τον απρόσμενο θρίαμβο του Τραμπ στις Αμερικανικές εκλογές, καθώς δεν μπορεί να “χωνέψει” με τίποτα ότι για τα επόμενα χρόνια θα ηγείται της χώρας του ο εκκεντρικός -και όχι μόνο- εκατομμυριούχος.

“Κάποια να με παντρευτεί; Έτσι θα γίνω Ιταλός και θα παραμείνω εδώ” γράφει στα ιταλικά ο Χολτ, ενώ στο twitt στη γλώσσα του υποστηρίζει με νόημα “Φοβάμαι πολύ για τι πρόκειται να συμβεί στο έθνος μου στα επόμενα 4 χρόνια. Χωρισμένες Πολιτείες της Αμερικής”!

twitter

Τα τελευταία 24ωρα πάντως ο λογαριασμός του πανύψηλου Χολτ (2.05μ)… βομβαρδίζεται με “Ναι” των υποψηφιών από όλο τον κόσμο, εκ των οποίων και φίλαθλοι της Μόντενα που το δήλωσαν με ένα τεράστιο πανό στην κερκίδα και πλέον ο Αμερικανός κεντρικόςπρέπει να βρει τον απαραίτητο χρονο για να τις περάσει από… casting. Αρκεί βέβαια πρώτα να… ξεπεράσει την πρώτη φετινή ήττα της Μόντενα με 3-1 σετ από την Μόντσα για την 9η αγωνιστική της Serie A.

modena