CEV CUP

Ψάχνει τη νίκη στο Ρέντη

Ψάχνει τη νίκη στο Ρέντη

Στην μάχη της Ευρώπης και του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας ρίχνεται σήμερα στο Ρέντη (17:30) ο Ολυμπιακός καθώς υποδέχεται την Σαχτιόρ με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης προς τους «16» της διοργάνωσης.

Η Σαχτιόρ από την Λευκορωσία αποτελεί το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού στην φετινή του Ευρωπαϊκή περιπλάνηση.

Μια περιπλάνηση που ξεκινά από το Ρέντη με όνειρα και φιλοδοξίες και τους «ερυθρόλευκους» να έχουν τον τίτλο του φαβορί απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» του Βίκταρ Μπέκσχα.

Προβλήματα για τους «ερυθρόλευκους» δεν υπάρχουν και με όλα τα όπλα στην διάθεσή του ο Φερνάντο Μουνιό ο οποίος δήλωσε πως οι παίκτες του είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν την Σαχτιόρ.

Μουνιόθ : «Καλό αποτέλεσμα εν όψει επαναληπτικού»

Ο  προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ σχολιάζοντας το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο της ομάδας του δήλωσε: «Επιτέλους θα παίξουμε το πρώτο παιχνίδι στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν. Για εμάς είναι σημαντικό ότι ξεκινάμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θέλουμε να παίξουμε καλά στην έδρα μας και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.

Η ομάδα είναι έτοιμη να παίξει καλά και να παρουσιάσει στους οπαδούς μας μια ωραία εμφάνιση. Όπως πάντα, είναι σημαντικό να έρθουν την Πέμπτη στο γήπεδο οι φίλαθλοί μας και να μας βοηθήσουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ειδικά σε ορισμένες στιγμές που μπορεί να μην είναι τόσο εύκολες, που όπως είναι φυσιολογικό υπάρχουν σε κάθε αγώνα. Αλλά είναι εξίσου σημαντικό να αισθάνεται η ομάδα ότι την παρουσία και την υποστήριξη των οπαδών μας».

Τερβαπόρτι : «Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Ο πασαδόρος του Θρύλου Έμιτ Τερβαπόρτι ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας υπογράμμισε: «Είναι πάντα ενδιαφέρον και ωραίο να παίζεις κόντρα σε ευρωπαϊκές ομάδες ενώ ο αντίπαλός μας δεν είναι σίγουρα εύκολος. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι για να κάνουμε το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι ωραίο να βλέπεις το επίπεδο σου και τι χρειάζεται να βελτιώσεις μέσα από τέτοιους αγώνες. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας γιατί η παρουσία τους μας δίνει επιπλέον κίνητρο και μας βοηθούν στο να παρουσιάζουμε το καλύτερο μας πρόσωπο».

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος.