Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ψάχνουν προβάδισμα για τη 2η θέση

Ψάχνουν προβάδισμα για τη 2η θέση

Η αναμέτρηση του Άρη με τον ΑΟ Θήρας στη Θεσσαλονίκη ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς, με τις Σαντορινιές να έχουν έναν αγώνα λιγότερο. Ο νικητής του σαββατιάτικου αγώνα θα πάρει το προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης και το πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Τσαϊρέλης ανέφερε: «Ακόμα ένα παιχνίδι τετράδας, αμέσως μετά το παιχνίδι με τη Νάξο. Η Θήρα έχει ίδιους στόχους με εμάς. Θα έρθει με καλή ψυχολογία λόγω της πρόκρισης στο final-4. Είμαστε σε καλή κατάσταση, παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε για να διατηρηθούμε στη δεύτερη θέση. Πάμε για τη νίκη».

Ο κόουτς του ΑΟΘ, Γιώργος Ρούσης τόνισε: «Το παιχνίδι είναι κομβικό για εμάς. Ενώ η τετράδα έχει ξεκαθαρίσει λίγο, ο αγώνας θα κρίνει σε έναν βαθμό ποια ομάδα θα έχει αβαντάζ έδρας στα ημιτελικά. Αν αγωνιστούμε όπως μπορούμε, θα φτάσουμε στη νίκη».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής:

18.30: ΓΣ Ηλιούπολης- Αίας Ευόσμου

19.30: ΑΣΠ Κόρινθος – Ολυμπιακός ΣΦΠ

20.00: ΑΟΦ Πορφύρας – ΑΟ Μαρκοπούλου