ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ψαρουδάκης : Κατάντια να χάνεις εκλογές, φίλους, ήθος, ανθρωπιά και λογική

Ψαρουδάκης : Κατάντια να χάνεις εκλογές, φίλους, ήθος, ανθρωπιά και λογική

Απαντήσεις στα όσα του προσάπτει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης έδωσε με προσωπική του επιστολή του ο πρόεδρος του ΟΠΕ Ρεθύμνου Κωστής Ψαρουδάκης…

Η απάντηση του Κώστα Ψαρουδάκη στον Αχιλλέα Μαυρομάτη:

Μετά από παράκληση του επικεφαλής της παράταξης «πρώτα το βόλλεϋ», είχαμε αποφασίσει όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού να μην απαντάμε στις συκοφαντίες που πέφτουν βροχή πλέον τις τελευταίες ημέρες, γιατί οι άνθρωποι των σωματείων που θέλουν να έρθουν να ψηφίσουν έχουν ήδη αρχίσει να κουράζονται με αυτού του επιπέδου την αντιπαράθεση.

Όμως η τελευταία συνέντευξη στο volleynews του απερχόμενου προέδρου έχει υπερβεί τα εσκαμμένα.

Είναι γνωστό ότι συκοφάντες γίνονται αυτοί που δεν έχουν προσωπική αξία και προσπαθούν να μειώσουν με συκοφαντίες τους άλλους, πολύ περισσότερο δε όταν βρίσκονται  σε πανικό.

Ο επικεφαλής της παράταξής μας Γιάννης Στουραϊτης, ανέπτυξε δυο βασικά θέματα στα οποία διαφώνησε μαζί του και ποτέ δεν μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με τα πεπραγμένα Μαυρομάτη την τελευταία διετία,  γιατί δεν ήθελε να τον εξευτελίσει και κυρίως δεν ήθελε να απαξιώσει εντελώς και το έργο που έγινε.

Αν ο πρώτος αντιπρόεδρος όπως λέει είχε σκοπό μόνο τη προσωπική του προβολή από την προεδρεία του συλλόγου φίλων Εθνικών ομάδων και τίποτα άλλο, ο δεύτερος του αντιπρόεδρος, εγώ δηλαδή, όλα αυτά που μου καταλογίζει σήμερα, τότε γιατί δεν είναι υποψήφιοι μαζί του και από τα 21 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σήμερα στο ψηφοδέλτιο του τον ακολουθούν μόνο 6; Γιατί η πλειοψηφία των ενώσεων και των διοικήσεων  του γύρισαν εντελώς την πλάτη;

Επί του προσωπικού: Για το θέμα της Ευρώπης ρωτάω κάθε λογικό άνθρωπο αν θα προτιμούσε να πληρώσει τέσσερις με πέντε χιλιάδες για να ταξιδέψει στην Νορβηγία ή αν θα προτιμούσε να πληρώσει 10.000 ευρώ σε πρόστιμο.

Τότε η ομάδα μου είχε σοβαρούς τραυματισμούς και προτίμησα να μη διακινδυνεύσω την παραμονή μου στην κατηγορία και την υποβαθμισμένη εμφάνιση του Ρεθύμνου στην Ευρώπη, έχοντας την διαβεβαίωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (μέλος της οποίας είναι και ο Μαυρομάτης, που δεν με προστάτεψε λέγοντάς μου την πραγματικότητα), ότι μπορώ να απέχω χωρίς επιπτώσεις.

Έχω  ήδη εξοφλήσει 7.000 ευρώ από το πρόστιμο και έχω εξασφαλίσει με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ πίστωση ώστε να πληρώσω το υπόλοιπο ποσό με δόσεις, λόγω της υπάρχουσας οικονομικής κατάστασης. (Ξέρει  καλά ο  απερχόμενος Πρόεδρος  ότι υπήρξε θέμα συμψηφισμού με τα χρήματα  που χρωστάει  η ΕΟΠΕ στον ΟΠΕΡ από μετακινήσεις επί θητεία σου κοντά στις 32.500 ευρώ από μέλος του Δ.Σ. και εγώ το ΑΡΝΗΘΗΚΑ.)

Γιατί αλήθεια ένας «ρουσφετολόγος» δεν θα τακτοποιούσε πρώτα τα δικά του θέματα και μετά των άλλων σωματείων;

Για την διαιτησία τι να πω. Βγήκε κανείς να πει ότι έκανα παρέμβαση και δεν το ξέρω; Ας ψάξει τις δικές του πομπές στη Θεσσαλονίκη αφού δεν θέλει να μιλήσει με στοιχεία αλλά με φήμες. Γιατί κι εγώ μόνο φήμες έχω γι’ αυτό και δεν είπα ποτέ τίποτε.

Σε  ότι  αφορά  τις  μεταγραφές   ποιο  σωματείο  είχε  παράπονο;

Μόνο  αυτά που  Δεκέμβρη  ζητούσαν  μεταγραφές και φυσικά εγώ  αρνήθηκα .

Όταν πρώην φίλε μου για τρία χρόνια μου εμπιστεύθηκες όχι μόνον την εκλογή και επανεκλογή σου αλλά και πολλά πράγματα μέσα στην Ομοσπονδία γιατί ήξερες ότι μπορώ να σε βοηθήσω ουσιαστικά στην εντελώς πτωχευμένη τότε ΕΟΠΕ, όπως και πράγματι σε βοήθησα, χρησιμοποιώντας γνωριμίες, οικογενειακές φιλίες και αφιερώνοντας πάρα πολύ χρόνο.

Όταν ήξερες ότι έχω παρατήσει την Κρήτη και τις δουλειές μου και ήμουν δυο χρόνια σχεδόν  στα γραφεία της ΕΟΠΕ όλη μέρα και κοιμόμουν εκεί πολλές φορές ήταν καλά; Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μου το αναγνωρίζουν και αυτό σε «τρελαίνει» και σε κάνει μανιοκαταθλιπτικό.

Θα ήσουν πειστικότερος αν μου απέδιδες κατηγορίες όπως «ότι είμαι χοντρός….  ότι δεν έχω παιδιά….. ότι έχω πολλούς φίλους αλλά δεν έχω φιλενάδες….κτλ»

Πότε ανακάλυψες όλα τα ελαττώματά μου; Όταν ήθελες να κάνεις μόνο του κεφαλιού σου για την προσωπική σου προβολή χωρίς να σε ελέγχει κανένας;

Η  όταν  είχα το ΘΑΡΡΟΣ να σου δηλώσω ότι δεν θα   είμαι μαζί σου στις επικείμενες  εκλογές , τάζοντας μου τα πάντα.

Απογοήτευσες όλους τους αξιόλογους συνεργάτες σου, που έπιναν νερό στο όνομά σου, οι οποίοι αφιέρωναν περισσότερο χρόνο από σένα στην Ομοσπονδία και αναγκάσθηκαν να σου γυρίσουν την πλάτη  γιατί δεν πήγαινε άλλο πια με σένα. Αγανάκτησαν!

Το να χάσει κάποιος σε εκλογές είναι μέσα στη ζωή, αλλά το να χάσει μαζί με τις εκλογές φίλους, ήθος ανθρωπιά και λογική είναι κατάντια.

Δεν σου φταίω εγώ λοιπόν για να βγαίνεις και να με κρεμάς στα μανταλάκια άδικα. Αυτός όμως είσαι και σε έχουν μάθει πια όλοι. Ελπίζω να καταλάβουν και οι τελευταίοι εναπομείναντες σε σένα τι εξακολουθείς να κάνεις ακόμη και τώρα.

Κρίμα! πολύ γρήγορα από Αχιλλέας έγινες «υποβολέας κάποιων…..»