CHALLENGE CUP

Με ψυχολογία να γράψει ιστορία

Με ψυχολογία να γράψει ιστορία

Ραντεβού με την ιστορία δίνει στον Πειραιά ο Ολυμπιακός καθώς την Τετάρτη (19:30) στο Ρέντη υποδέχεται την Αστερίξ Μπέβερεν στον επαναληπτικού αγώνα της προημιτελικής φάσης του Τσάλεντζ Καπ έχοντας στόχο να πάρει τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ και να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης…

Πριν προλάβουν να στεγνώσουν οι φανέλες από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον  Πανναξιακό, ο Ολυμπιακός ξαναμπαίνει στο τάραφλεξ για έναν ακόμη αγώνα έχοντας στόχο να γράψει ιστορία.

Ο Ολυμπιακός με την ψυχολογία στα ύψη υποδέχεται στο Ρέντη την Αστερίξ Μπέβερεν με στόχο να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε στο Βέλγιο και με παρακαταθήκη το 3-2 του πρώτου αγώνα να πάρει την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ.

Ένα παιχνίδι μοναδικό και ξεχωριστό για τις “ερυθρόλευκες” που καλούνται να πάρουν τη νίκη με οποιοδήποτε αποτέλεσμα για να πανηγυρίσουν την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή τους επιτυχία και να συνεχίσουν στην διοργάνωση.

Εκεί όπου μετρούν 5 συνεχόμενες νίκες και θέλουν να τις διευρύνουν για να γιορτάσουν με τον κόσμο τους που αναμένεται να προσέλθει μαζικά και να τις αποθεώσει και για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Μετά τη νίκη στο Βέλγιο οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες τους, ωστόσο ακόμη και με ήττα με 3-2 δεν χάνοντας καθώς η υπόθεση πρόκριση θα κριθεί στο χρυσό σετ.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα πέραν της κούρασης από τα συνεχόμενα παιχνίδια…

Ο Σέρβος τεχνικός ζήτησε από τις αθλήτριες του προσοχή και αυτοσυγκέντρωση καθώς ακόμη δεν τελείωσε τίποτα στην υπόθεση πρόκρισης και αναφερόμενος στον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στην Αστερίξ τόνισε «Έχουμε μπροστά μας το πιο σημαντικό παιχνίδι για αυτή την περίοδο. Προετοιμαζόμαστε τρεις εβδομάδες, ουσιαστικά πριν το πρώτο ματς με την Αστερίξ. Στο Βέλγιο κάναμε ένα καλό αποτέλεσμα αλλά όλοι είδαν ότι ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση. Περιμένω ένα παρόμοιο παιχνίδι αύριο. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο αλλά βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση.

Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Περιμένουμε τους οπαδούς μας να έρθουν να μας υποστηρίξουν γιατί τους χρειαζόμαστε. Η δική τους παρουσία μπορεί να μας βοηθήσει ουσιαστικά και να μας δώσει περισσότερη ενέργεια για να πετύχουμε το σκοπό μας. Σίγουρα έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε στους «4» της διοργάνωσης αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί η Αστερίξ είναι μια επικίνδυνη ομάδα, πολύ νεανική και θα παλέψει και αυτή».

Χριστοδούλου :«Με πάθος και θέληση για την πρόκριση»

Για ένα δύσκολο παιχνίδι έκανε λόγο η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χρισοδούλου που δήλωσε έτοιμη να πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ.

Η διεθνής πασαδόρος των “ερυθρολεύκων” σχολιάζοντας τον αυριανό αγώνα υπογράμμισε «Την Τετάρτη έχουμε τον επαναληπτικό αγώνα με την ομάδα της Αστερίξ για να προκριθούμε στους «4» της Ευρώπη. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ο αντίπαλός μας είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο γήπεδο και να διεκδικήσουμε τη νίκη και την πρόκριση.

Φυσικά θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να μας υποστηρίξει και να μας δώσει την ώθηση για μια πολύ μεγάλη πρόκριση για και φυσικά θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας να υποστηρίξει και να μας δώσει την ώθηση για μια πολύ μεγάλη πρόκριση για το σύλλογο. Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια μέχρι στιγμής αλλά δεν σκεφτόμαστε την κούραση. Κρατάμε την ψυχολογία από την κατάκτηση του Κυπέλλου το οποίο έχουμε αφήσει πίσω μας. Η ομάδα μας έχει δείξει ότι όταν διεκδικεί κάτι δεν στέκεται σε κάτι άλλο, αλλά βγάζει πάθος και θέληση για να πετύχει το στόχο της».