ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ραντεβού στη Νεμέα για ΕΣΠΕΠ

Ραντεβού στη Νεμέα για ΕΣΠΕΠ

Την Δευτέρα στην πόλη της Νεμέας θα πραγματοποιήσει το Διοικητικό Συμβούλιο η ΕΣΠΕΠ, ενώ παράλληλα θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Κώστα Καλατζή, τα σωματεία της περιοχής, αλλά και συγκέντρωση με εκπροσώπους ομάδων από την Κόρινθο και Αργολίδα.

Η ανακοίνωση της ΕΣΠΕΠ

Την Δευτέρα 24/7/2017, το νέο Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Π.  θα συνεδριάσει στη Φιλόξενη πόλη της ΝΕΜΕΑΣ, μέσα στα πλαίσια των  νέων πρωτοβουλιών που επιδιώκει, αποκεντρωμένες τακτικές συνεδριάσεις και επαφές κατά τόπους με τα σωματεία.

Προηγούμενος αντιπροσωπεία του Δ.Σ., θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. ΚΑΛΑΤΖΗ ΚΩΝ. και φορείς της περιοχής, για την συνδιοργάνωση με την Ένωση Αθλητικών γεγονότων, για την ανάδειξη και την ώθηση, τόσο του αθλήματος της Πετοσφαίρισης και του Αθλητικού Τουρισμού, όσο και την παρότρυνση των νέων για την συμμετοχή τους.

Μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ, στην αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί στις 19:30, συγκέντρωση με τους εκπροσώπους των σωματείων των Π.Ε. Κορινθίας και Αργολίδας, για γνωριμία και ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον του Βόλεϊ στην Πελοπόννησο.

Αντίστοιχες ενέργειες από την ΕΣΠΕΠ, θα υπάρξουν και σε άλλους Δήμους της Πελοποννήσου, ενεργοποιώντας τον «Κοιμώμενο Γίγαντα» του Βόλεϊ.

Εκ του Δ.Σ.