Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ραντεβού στο… συντριβάνι με τον Μπανιώτη

baniotis-nea-sintrivani-komotini

Η ΑΕ Κομοτηνής συνεχίζοντας να αναδεικνύει στον φίλαθλο κόσμο της χώρας μας την πόλη της Θράκης παρουσιάζει μέσω του Ραφαήλ Μπανιώτη το συντριβάνι της Κομοτηνής το οποίο παραδοσιακά αποτελεί αγαπημένο σημείο όλων τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες…

Η Κομοτηνή, πέραν όλων των άλλων, είναι διάσημη για το έντονο φοιτητικό της στοιχείο. Χιλιάδες φοιτητές έχουν περάσει από την πόλη μας και σίγουρα οι περισσότεροι έχουν πει την ατάκα “Ραντεβού στο συντριβάνι”.

Ο Ραφαήλ Μπανιώτης, μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο επιτυχίες στην άμμο και σημαντικές διακρίσεις μαζί με τον συμπαίχτη του Γιώργο Τερζόγλου, μας παρουσιάζει ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της πόλης του!

Το πιο διάσημο σημείο συνάντησης διαχρονικά αποτελεί το συντριβάνι της Κεντρικής Πλατείας που δίνει μία νότα ομορφιάς και δροσιάς τους θερινούς κυρίως μήνες!

Η κεντρική πλατεία της Κομοτηνής είναι το σημείο συνάντησης για όλους. Είναι μεγάλη και πλήρως πεζοδρομημένη, ιδανική για μικρούς και μεγάλους. Σίγουρα όλοι όσοι έχουν βρεθεί στην Κομοτηνή, την έχουν επισκεφτεί και ειδικά τις πρωινές ώρες του καλοκαιριού αναζήτησαν ανάσα δροσιάς δίπλα στο συντριβάνι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ