ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ραντεβού τελικού

Ραντεβού τελικού

Αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να φθάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς δηλώνουν Μαρκόπουλο και Πανναξιακός με τους Νικολάκη και Ρούση να εύχονται καλά παιχνίδια σε γεμάτο γήπεδο.

Να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό και να πάρουν τη νίκη που θα τους φέρει στον τελικό της διοργάνωσης έθεσαν στόχο Γιάννης Νικολάκης και Γιώργος Ρούσης κατά την συνέντευξη τύπου στην Γλυφάδα.

Το Μαρκόπουλο που επέστρεψε σε Final 4 έπειτα από 9 ολόκληρα χρόνια παρά την απουσία της τραυματισμένης Πούλι Κλεϊν είναι έτοιμο να κοντράρει τον Πανναξιακό και να κλείσει ραντεβού για τον τελικό της Κυριακής.

Ο πολυνίκης προπονητής της ομάδας των Μεσογείων Γιάννης Νικολάκης αναφερόμενος στην διοργάνωση, αλλά και τον αγώνα του Σαββάτου τόνισε «Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο για την μεγάλη τιμή που κάνει να φιλοξενεί μετά από χρόνια ένα Final 4 Kυπέλλου Γυναικών στην Αθήνα. Είχαμε συνηθίσει να γίνεται μακριά από την  Αθήνα, αλλά είναι σημαντικό για τον κόσμο που πιστεύω πως θα γεμίσει το γήπεδο. Να ευχηθούμε να έχουμε ένα 2ήμερο με καλά παιχνίδια και ο καλύτερος να πάρει το Κύπελλο. Έχουμε συναισθήματα χαράς και λύπης. Χαράς γιατί μετά από 9 χρόνια η ιστορική ομάδα του Μαρκόπουλου συμμετέχει  σε Fina 4, και είναι κέρδος για τα κορίτσια που απαρτίζουν την ομάδα και οι περισσότερες είναι κορασιδονεάνιδες.

Εμείς σαν αουτσάιντερ θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας κόντρα  σε μία αξιόλογη ομάδα όπως είναι η Νάξος.

Λύπης γιατί στην τελευταία προπόνηση είχαμε την ατυχία με τον τραυματισμό της βασικής μας ακραίας, Πούλι Κλεϊν,  αλλά αυτό μας δίνει έναν επιπλέον κίνητρο να παίξουμε και για αυτήν και απελευθερωμένα να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο από τον θεσμό. Εύχομαι να γίνουν ωραία παιχνίδια και ο καλύτερος να κερδίσει»

Ο Πανναξιακός στην 3η του συμμετοχή σε Final 4 του Κυπέλλου ευελπιστεί να είναι και η καλύτερη για την ομάδα των Κυκλάδων. Ο Γιώργος Ρούσης κατά την συνέντευξη τύπου δήλωσε έτοιμος για την πρόκριση λέγοντας «Μετά καιρό θα παίξουμε σε μεγάλο γήπεδο και ελπίζω να είναι γεμάτο που θα ανεβάσει  την διοργάνωση. Εμείς φέτος κάνουμε μία πάρα πολύ καλή χρονιά, αλλά παράλληλα προχωράμε βήμα-βήμα. Θεωρητικά η κλήρωση για εμάς είναι καλή, αλλά αυτό θα το δούμε στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι, όπως όλη τη χρονιά για να περάσουμε στον τελικό. Αυτό θα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα μου. Θα  είναι το 3ο Final 4 που συμμετέχουμε και ελπίζουμε να είναι και το καλύτερο».

Ενθουσιασμός με κίνητρο

dikaioulia-totsidoy-glyfada-2017

Η αρχηγός του Μαρκόπουλου Βιργινία Δικαιούλια υπογράμμισε από την πλευρά της «Είναι μεγάλη μα τιμή που βρισκόμαστε στην διοργάνωση. Έχουμε ενθουσιασμό και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γα να φέρουμε εις πέρας μετά την ατυχία. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Θέλουμε να προσφέρουμε καλό θέαμα και να παίξουμε ωραία παιχνίδια».

Η Σία Τοτσιδου ήταν λακωνική στις δηλώσεις της υπογραμμίζοντας : «Θέλω να ευχηθώ αυτό το διήμερο να αποτελέσει κίνητρο για πολλούς ανθρώπους να παρακολουθήσουν αλλά και να ασχοληθούν με το άθλημά μας. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και αθλήτριες και εύχομαι να τελειώσουμε αυτή τη διοργάνωση με υγεία».