ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ράπτη: «Είχαμε μεγάλη θέληση και πάθος»

Ράπτη: «Είχαμε μεγάλη θέληση και πάθος»

«Μεθυσμένη πολιτεία» θυμίζει από χτες ο Πορφύρας. Η αήττητη πρωτοπόρος ομάδα της Φρεαττύδας στην Α2 (συμπλήρωσε 17 σερί νίκες  σε πρωτάθλημα-κύπελλο), παίζοντας με πίστη και πάθος, πήρε ιστορική πρόκριση (3-1) στους «8» του κυπέλλου μετά από αξέχαστο παιχνίδι κόντρα στο φαβορί  της Ηλιούπολης που αγωνίζεται στην Α1, με αποτέλεσμα παίκτριες, προπονητικό τιμ και κόσμος να πανηγυρίσουν έξαλα για την μεγάλη επιτυχία.

Απο τις κορυφαίες παίκτριες της συνάντησης που “πολέμησε” για την πρόκριση και ήταν καθοριστική απο το σέρβις ήταν η εκπληκτική 21 χρονη ακραία, Μάρα Ράπτη που δήλωσε στο Volleyplanet.gr:

«Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με ανατροπές στο σκορ, αγωνία και φυσικά το αποτέλεσμα της πρόκρισης για την οποία το χαρήκαμε πολύ. Παίξαμε αρκετά ομαδικά, ψυχωμένα, η μια διόρθωνε το λάθος της άλλης ,υπήρχε μεγάλο πάθος, τεράστια θέληση για την νίκη και σε συνδυασμό με τις απώλειες της Ηλιούπολης, ήρθε αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα για τον Πορφύρα!!

mara-rapti-aerini-456789Porfyras omadika panigyria-67890

Επίσης ήταν πολύ όμορφο το κλίμα στο γήπεδο όπως και η συμπαράσταση του κόσμου που αν και καθημερινή και τόσο αργά, γέμισε το γήπεδο!

Ότι και να γίνει από εδω και πέρα, κερδισμένες είμαστε, μόνο εμπειρία και ωραίο βόλεϊ μπορούμε να  αποκτήσουμε και να παρουσιάσουμε.Όποιος και να ειναι ο αντίπαλος  απο την κλήρωση, θελουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση.»