ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ρεαλιστές για την έκπληξη

Ρεαλιστές για την έκπληξη

Παρά τα όποια προβλήματα υπάρχουν ο Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε ρεαλιστής και αποφασισμένος να κάνει το καλύτερο για την Εθνική ανδρών τονίζοντας πως στόχος της «κυανόλευκης» ομάδας είναι να κάνει την έκπληξη στα προκριματικά του Παγκοσμίου και να αποκτήσει εκ νέου την αξία της η Εθνική μας ομάδα…

Ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός αναφερόμενος στη νέα σελίδα που ανοίγει η Εθνική μας ομάδα των ανδρών τόνισε  «Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα γιατί ένα μεγάλο μέρος της ομάδας δεν ξέρουμε πότε θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις καθώς αρκετοί αθλητές συμμετέχουν στους τελικούς της Volleyleague. Τη μεγαλύτερη δουλειά θα την κάνουμε στα τρία φιλικά με την Τυνησία το τριήμερο 17-19 Μαΐου. Το βάρος θα πέσει εκεί για να προετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα.

Ποτέ δεν έχω κρύψει ότι έχουμε αθλητές με μεγάλες δυνατότητες, όμως μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να μοντάρουμε την ομάδα για ένα δυνατό τουρνουά 6 ομάδων με βασικούς αντιπάλους τις Ολλανδία, Σλοβακία και χωρίς να υποτιμούμε Αυστρία, Μολδαβία.

Είμαστε ρεαλιστές, αλλά είμαστε κι αποφασισμένοι να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια και γιατί όχι μια μεγάλη έκπληξη. Δεν πετάμε στα σύννεφα, ξέρουμε τις πιθανότητες μας, αλλά θα μπαίνουμε στο γήπεδο για να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Στο προπονητικό τιμ της Εθνικής Ανδρών βρίσκονται επίσης οι Νίκος Μπουτσουρής, Μπάμπης Μυτσκίδης (β’ προπονητές), Γιώργος Σομπόνης (στατιστικολόγος), Γιώργος Σκόλιας (εργοφυσιολόγος), Γιώργος Μουλίνος (διατροφολόγος), Γιώργος Παπαγεωργίου (φυσιοθεραπευτής), Δημήτρης Παπαδόπουλος (φροντιστής) ενώ ο Χρήστος Γιαννακάκης θα είναι ο φυσιοθεραπευτής της Εθνικής κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην Αλεξανδρούπολη.