ΔΙΕΘΝΗ

Ρεκόρ στην Κορέα για Φράγκο (fot)!

Ρεκόρ στην Κορέα για Φράγκο (fot)!

Ο Έλληνας διεθνής μπροστά σε περίπου 2.500 φίλους της Hyundai Sky Walkers ξεπέρασε τον εαυτό του πετυχαίνοντας την κορυφαία του επίδοση σε πόντους στην KoVo League μέχρι την… επόμενη!

Έπειτα λοιπόν από δύο εκτός έδρας ματς με απολογισμό μία νίκη-μία ήττα η πρωταθλήτρια ομάδα επέστρεψε “σπίτι” της στο Τσεονάν, όπου παρουσία περίπου  2.500 φίλων της η Hyundai Sky Walkers επικράτησε με 3-1 (25-21, 22-25, 25-19, 25-19) της Ansan OK Savings Bank Rush & Cash και έφτασε τις 3 νίκες σε 5 αγωνιστικές και με 9 βαθμούς σκαρφάλωσε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

fragkos 2

Ο Ανδρέας Φράγκος με σούπερ εμφάνιση και συνολικά 27 πόντους (62.5% επ., 1, άσο, 1 μπλοκ) , όχι μόνο κέρδισε τον τίτλο του τοπ σκόρερ της αναμέτρησης, αλλά πανηγύρισε τη μεγαλύτερη συγκομιδή πόντων του επί κορεατικού εδάφους, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους ενθουσιασμένους θεατές και συμπαίκτες του, σε κάθε γύρο θριάμβου που πραγματοποιούσε μετά από κάθε εντυπωσιακό πόντο του. Θυμίζουμε πως στο ιδανικό ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Κορέας ο 28χρονος Έλληνας ακραίος είχε σημειώσει 23 πόντους κόντρα στην Ιncheon Korean Air Jumbos.

fragkos 3

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Βέλγος άσος, Μπραμ Φαν ντε Ντρίες σταμάτησε στους 23π, οι οποίοι ωστόσο δεν στάθηκαν αρκετοί να στερήσουν το τρίποντο από τους γηπεδούχους.

Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του Φράγκου, είναι στις 3 Νομεβρίου, εκτός έδρας με αντίπαλο τη Samsung Fire, που βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης με 6 β (2νίκες-2 ήττες).