ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το ρεκόρ της Τέζα

Το ρεκόρ της Τέζα

Ευτυχισμένες για την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου Κυπέλλου ήταν Τέζα, Λαμπρούση και Κονόμη με την πρώτη να πανηγυρίζει με την κόρη της το απόλυτο με τον Ολυμπιακό κατακτώντας και η ίδια το 7ο προσωπικό της μετάλλιο…

Η Αρετή Τέζα κατακτώντας την 7η κούπα της καριέρας της στο Κύπελλο Ελλάδος έπιασε την Μαρία Καραγκούνη στην 2η θέση των τροπαιούχων και με την κόρη της αγκαλιά δήλωσε «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το 7Ο Κύπελλο της καριέρας μου. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι ο Ολυμπιακός, ελπίζω να συνεχίσω και εγώ που μου μένουν λίγα ακόμη χρόνια  για να παίξω. Είμαστε όλοι χαρούμενοι. Πιστεύαμε πάρα πολύ σε αυτό το Κύπελλο, ήμασταν πάρα πολύ καλά φέτος και το αποδεικνύουμε καθημερινά στο γήπεδο».

Από κοντά και η Αρέτα Κονόμη που αισίως έφθασε τους 5 τίτλους με τις «ερυθρόλευκες» υπογράμμισε «Είμαστε πολύ χαρούμενες και για εμάς σημαίνει πάρα πολλά. Είναι η προσπάθεια που κάνουμε στο γήπεδο κάθε μέρα. Είμαι χαρούμενη, είμαι συγκινημένη Είναι όλα τέλεια. Είναι ο πρώτος στόχος της χρονιάς που έπετεύχθει. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, στο στάφ και σε όλους. Ήταν μια δύσκολη περίοδος αλλά στο τέλος επικράτησε το πάθος και η θέληση για να πάρουμε το 7ο σερί Κύπελλο. Ελπίζω να μην σταματήσουμε πουθενά και να το πάμε έτσι μέχρι τέλους. Πιστεύω στην ομάδα και θέλω να δώσω σε όλες ένα μεγάλο μπράβο».

Η Τζίνα Λαμπρούση εν μέσω αποθέωσης και Selfie δήλωσε «Η Νάξος μπήκε ανταγωνιστικά από την αρχή  του αγώνα όταν και μας πήρε το πρώτο σετ. Ωστόσο εμείς δεν το αφήσαμε, γυρίσαμε το παιχνίδι και με το 3-1 πήραμε αυτό που θέλαμε. Είμαστε πολύ χαρούμενες που πετύχαμε αυτό τον στόχο, δυστυχώς όμως δεν υπάρχουν περιθώρια να το χαρούμε, ούτε να το διασκεδάσουμε. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη και από αύριο μπαίνουμε στο γήπεδο για προπονήσεις εκ νέου. Αφιερώνω το τρόπαιο σε όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και αυτούς που μας στηρίζουν».