BEACH VOLLEY

Ρέρρας: «Όταν δουλεύουμε με ενότητα μπορούμε να πετύχουμε»

Ρέρρας: «Όταν δουλεύουμε με ενότητα μπορούμε να πετύχουμε»

Το Snow Volley ήρθε και στη χώρα μας ενώ όσοι βρέθηκαν στα Καλάβρυτα το Σαββατοκύριακο πήραν μια πρώτη γεύση από το άθλημα που έχει γίνει συνήθεια στα μεγάλα χιονοδρομικά του εξωτερικού.

Η Αυστρία, η Γερμανία, η Σλοβενία, η Ιταλία, η Τουρκία, η Γεωργία βρίσκονται ήδη στο φετινό Snow Volleyball Tour που διοργανώνει η CEV. Το μέλος της Επιτροπής Beach και Snow Volley της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Θανάσης Ρέρρας βρέθηκε στο χιονοδρομικό των Καλαβρύτων και παρακολούθησε το πρώτο event βόλεϊ στο χιόνι!

Μιλώντας αποκλειστικά στο Volleyplanet.gr, ο κ. Ρέρρας σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί παρακολουθησα μια άρτια διοργάνωση τόσο σε οργανωτικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Από την πρώτη αυτή η ιστορική διοργάνωση πρέπει να κρατήσουμε το καλό αγωνιστικό επίπεδο των ομάδων -τηρουμένων των αναλογιών πάντα-,  καθώς επίσης τη θετική ανταπόκριση του κόσμου αλλά και των μίντια».

Για το κατά πόσο μπήκαν τα θεμέλια ώστε να γίνει θεσμός το βόλεϊ στο χιόνι, ανέφερε: «Όλα αυτά με κάνουν αισιόδοξο για το μέλλον του αγωνίσματος στην Ελλάδα. Είναι γεγονός ότι ότι η C.E.V. και η F.I.V.B δίνουν μεγάλη σημασία στη διάδοση και ανάπτυξη του snow volley».

Τέλος, το μέλος της Επιτροπής Beach και Snow Volleyball της CEV, κατέληξε λέγοντας: «Οφείλω να συγχαρώ την Ε.Ο.ΠΕ. και το Δήμο Καλαβρύτων γιατί κατάφεραν να δημιουργήσουν μία υπέροχη διοργάνωση. Συγχαρητήρια ανήκουν στους αθλητές και τους διαιτητές. Αποδείξαμε σε όλη την Ευρώπη ότι η Ελληνική πετοσφαίριση είναι παρούσα. Μόνο όταν δουλεύουμε με ενότητα μπορούμε να πετύχουμε».