Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ρίτσι: «Το σκορ δεν επιβαρύνει τον αθλητή, αλλά εμένα»

Ρίτσι:  «Το σκορ δεν επιβαρύνει τον αθλητή, αλλά εμένα»

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και ο προπονητής του Δικεφάλου, Ντανιέλε Ρίτσι ξεκαθάρισε ότι η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να μην τελειώσει η σειρά στου Ρέντη ενώ τοποθετήθηκε κάπως πιο δηκτικά σε ερώτηση για τη μη χρησιμοποίηση του Ραμόν Μαρτίνεζ Γκιγιόν.

Ο Ντανιέλε Ρίτσι δήλωσε: “Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος για ποιον λόγο ήρθε η ήττα. Σε τεχνικά κομμάτια η ομάδα δούλεψε, όμως είχαμε μια πίεση ψυχολογική. ξεκινήσαμε καλά, όμως ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και δίκαια κέρδισε. Θα κάνουμε τα πάντα για να γυρίσουμε τη σειρά, με νίκη εκεί, ώστε να ξαναπαίξουμε εδώ.

Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τον Ραμόν. Ήταν επιλογή μου και δεν μετανιώνω. Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Υπάρχουν αρκετοί που δεν ξέρουν τα νούμερα και τα στατιστικά. Υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες στην ομάδα, τους οποίους έχω χρησιμοποιήσει όλους, όμως σήμερα δεν μπόρεσαν να κερδίσουν.

Πιστεύω σε όλους τους παίκτες μου. Το σκορ δεν επιβαρύνει τον αθλητή, αλλά εμένα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως βγάζετε συμπεράσματα, όταν δεν είστε με τους αθλητές στην καθημερινότητα”.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης είπε: “Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη δίκαιη επικράτηση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το λαό του ΠΑΟΚ που ήρθε και μας υποστήριξε. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μου που όλη την χρόνια προσπάθησε για να φτάσει ως εδώ. Σίγουρα δεν είναι το αποτέλεσμα που μας ικανοποιεί, αλλά θα προσπαθήσουμε για τη νίκη στου Ρέντη και να ξαναφέρουμε εδώ το παιχνίδι”.