ΔΙΕΘΝΗ

Πρόωρο φινάλε και στη Ρωσία-Πρώτες στο φινάλε της κανονικής σεζόν οι Λοκομοτί β και Ντιναμό Καζάν

Πρόωρο φινάλε και στη Ρωσία-Πρώτες στο φινάλε της κανονικής σεζόν οι Λοκομοτί β και Ντιναμό Καζάν

Φινάλε στο ρωσικό πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί εξαιτίας της εξάπλωσης του κοροναϊού. Τον τίτλο οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου.

Η λίστα με τις χώρες που δίνουν πρόωρο τέλος στις αγωνιστικές σεζόν εξαιτίας της πανδημίας του κορωναϊού μεγαλώνει. Οι Ομοσπονδίες των χωρών έχοντας αναλύσει ότι η υγειονομική κρίση δεν έχει χρονοδιάγραμμα σε αντίθεση με τις απώλειες δίνουν τέλος στα πρωταθλήματα και ήδη προγραμματίζουν την ερχόμενη σεζόν.

Στο ρωσικό πρωτάθλημα οι ομάδες σε άνδρες και γυναίκες είχαν προφτάσει να ολοκληρώσουν την κανονική περίοδο και αυτό γιατί ο κορωναϊός δεν είχε φτάσει στη χώρα. Έτσι, αποφασίστηκε ο τίτλος να κριθεί με βάση την βαθμολογία της τελικής κατάταξης της κανονικής περιόδου.

Στους άνδρες η Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ του Πλάμεν Κονσταντίνοφ και στις γυναίκες οι Ντιναμό Καζάν βρέθηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και στέφθηκαν πρωταθλήτριες ενώ βάσει της τελικής κατάταξης στον βαθμολογικό πίνακα καθορίστηκαν και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.


ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...