Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ρούλης Αγραπιδάκης is back!

Ρούλης Αγραπιδάκης is back!

Μια μεγάλη προσωπικότητα του βόλεϊ αντρών του Παναθηναϊκού με ανιδιοτελή προσφορά και αναγνώριση από ολόκληρο το χώρο της πετοσφαίρισης, ο Δημήτρης -Ρούλης για τους περισσότερους- Αγραπιδάκης επιστρέφει στα δρώμενα του ΤΑΑ Παναθηναϊκός.

Εξάλλου, ήταν κάτι το οποίο το είχε προαναγγείλει και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Δημήτρης Γιαννακόπουλος όταν στα πηγαδάκια της Γενικής Συνέλευσης φρόντισε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον παλαίμαχο άσο, λέγοντας ότι η νέα προσπάθεια στο βόλεϊ αντρών θα έχει και τη “σφραγίδα” του Ρούλη.

Πέραν του Αγραπιδάκη και παρόλο που δεν βρίσκεται στην τριμελή επιτροπή του ΤΑΑ που ανακοινώθηκε, άλλος ένας παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού, ο Μιχάλης Γεωργαντής βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στην προσπάθεια επιστροφής του Παναθηναϊκού και των τμημάτων βόλεϊ σε τροχιά ανταγωνισμού.

Από εκεί κει πέρα, πρόεδρος του ΤΑΑ επιστρέφει ο Αλέξανδρος Έλληνας σε μια γνώριμη θέση για εκείνον ενώ β΄αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...