Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ρουμελιωτάκης: «Προχωράμε με χαμηλά το κεφάλι»

Ρουμελιωτάκης: «Προχωράμε με χαμηλά το κεφάλι»

Η είσοδος του άσου της Κηφισιάς Γιάννη Ρουμελιωτάκη  στη θέση του Ουκρανού Όλεγκ Κόβαλτσουκ στα τέλη του α’ σετ της αναμέτρησης στο Ζηρίνειο με την Παναχαϊκή ανέδειξε τον ακραίο από την Κρήτη σε “χρυσή” αλλαγή του Κώστα Αρσενιάδη.

Με συνολικά 11 πόντους, 9/17 επ, 1 μπλοκ, 1 άσσος και 46% υποδοχή, ο Ρουμελιωτάκης ήταν βαρόμετρο στη νίκη με 3-1 σετ επί των Πατρινών στην εξ’ αναβολής 1η αγωνιστική της Volleyleague “Πάμε Στοίχημα”, ωστόσο όπως δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Α.Ο.Π Κηφισιά στο Facebook ο Έλληνας ακραίος κρατάει χαμηλό προφίλ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε τους τρεις βαθμούς” δήλωσε ο Ρουμελιωτάκης για το δεύτερο συνεχόμενο φετινό τρίποντο της ομάδας των βορείων προαστίων και συμπλήρωσε: “Είναι πολύ σημαντικοί για να προχωρήσουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια όλα τα παιδιά. Κρατάμε τη χαρά και συνεχίζουμε έχοντας χαμηλά το κεφάλι. Είμαστε στην αρχή και ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το ματς γιατί έχουμε μπροστά μας τον αγώνα κόντρα στον Άρη ο οποίος διαθέτει ισχυρή έδρα. Εμείς, όπως πάντα, θα μπούμε στο γήπεδο για να κυνηγήσουμε τη νίκη”.

Μία νίκη που το περασμένο Σάββατο πάντως λίγο έλειψε να… γλιστρήσει από τα χέρια των γηπεδούχων, μετά την αντεπίθεση της Παναχαϊκής, στην ύστατη προσπάθεια των φιλοξενούμενων στο 4ο σετ για να ισοφαρίσουν . «Κάναμε λάθη και επιτρέψαμε στην Παναχαϊκή να μπει στη διεκδίκησή του. Όμως το ότι καταφέραμε να το κερδίσουμε στο τέλος δείχνει ότι η ομάδα έχει χαρακτήρα» τόνισε ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης, ο οποίος αναφερόμενος στην απόδοσή του… προτίμησε να αποθεώσει το ομαδικό πνεύμα της Κηφισιάς.

«Η Κηφισιά διακατέχεται από ομαδικό πνεύμα. Ο ένας παίκτης βοηθά τον άλλο και όλοι μαζί πασχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Ήταν το πρώτο παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκα στο φετινό πρωτάθλημα. Χαίρομαι που έβαλα ένα λιθαράκι στο χτίσιμο της νίκης».