Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ρουμελιώτης : «Αλλαγές εκ των έσω»

Ρουμελιώτης : «Αλλαγές εκ των έσω»

Η εικόνα της Παναχαϊκής στο Ζηρίνειο για μια ακόμη φορά ήταν αυτή που βλέπουν όλοι από την αρχή της χρονιάς. Μιας ομάδας που προσπαθεί μέχρι τα μισά των σετ, αλλά στο τέλος δεν μπορεί να φθάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο αρχηγός και πρόεδρος της ομάδας Νίκος Ρουμελιώτης σχολιάζοντας την μέχρι τώρα πορεία της Παναχαϊκής δήλωσε “Σε όλα τα παιχνίδια κάνουμε το ίδιο πράγμα. Μετά το 20 η ομάδα φαίνεται πως δεν έχει καθόλου σταθερότητα. Παίζουμε πολύ άσχημο βόλεϊ μετά τον 18ο και 19ο πόντο. Όλα μας τα παιχνίδια μέχρι εκεί φθάνουνε οι δυνάμεις μας”.

Με απολογισμό 9 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Volleyleague οι “ροσινέρι” έχουν “κολλήσει” στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, με τον Ρουμελιώτη να αναγνωρίζει πως η κατάσταση είναι δύσκολη τονίζοντας “Σίγουρα η ομάδα αυτή τη στιγμή κινδυνεύει. Αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά η ομάδα δεν θα μπορέσει να βρει ρυθμό έτσι ώστε να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία. Δεν υπάρχουν λύσεις και ήδη έχουμε αρκετά προβλήματα”.

Όσο για την συνέχεια ο αρχηγός των Πατρινών δήλωσε πως θα γίνουν προσπάθειες εκ των έσω για να αλλάξει η πορεία και η ομάδα στο Β γύρο του πρωταθλήματος να βρει τον δρόμο της.

Πιστεύω εκ των έσω θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αλλαγές για να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ομάδα. Αυτή τη στιγμή παίζουμε άσχημο βόλεϊ και θεωρώ πως έτσι δεν θα μπορούμε να έχουμε συνέχεια στην Α1. Ευελπιστώ να αλλάξουν τα πράγματα και στον Β γύρο να πάρουμε αυτό που θέλουμε” υπογράμμισε σχετικά ο Νίκος Ρουμελιώτης.