Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ρούσης : «Τα κορίτσια είναι πρωταθλήτριες»

Ρούσης : «Τα κορίτσια είναι πρωταθλήτριες»

Οι τίτλοι τέλους για τον Πανναξιακό έπεσαν στο Ρέντη με την κατάκτηση της 2ης θέσης, ωστόσο τόσο ο Ρούσης, όσο και οι Ζακχαίου –Κακουράτου δήλωσαν «πρωταθλητές» μετά την άκρως απόλυτα πετυχημένη χρονιά για τις «κυανόλευκες»…

Μια ιδανική χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Πανναξιακό με τον «καπετάνιο» Γιώργο Ρούση για πρώτη φορά στο τιμόνι της νησιωτικής ομάδας να δηλώνει περήφανος για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΝ.

«Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε όχι μόνο στους τελικούς αλλά για όλη τη φετινή μας πορεία, Για μένα τα κορίτσια αυτά είναι πρωταθλήτριες κι ελπίζω κι άλλοι προπονητές να έχουν την τύχη να δουλεύουν με τέτοια παιδιά και τέτοια ομάδα, η οποία παρά τις αντιξοότητες κατάφεραν να υπερβάλλουν εαυτούς σε πολύ μεγάλο διάστημα μέσα στη σεζόν. Ο Ολυμπιακός σαφώς είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και πήρε δίκαια τον τίτλο, αλλά η ομάδα που πραγματικά έκανε την έκπληξη είμαστε εμείς».

Ζακχαίου : «Είμαστε πρωταθλήτριες»

Από την πλευρά της η Κατερίνα Ζακχαίου μετά από μια πολύ πετυχημένη χρονιά δήλωσε «Στα πρώτα δύο σετ μπορούσαμε να αντιδράσουμε πολύ καλύτερα, αλλά ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Το τρίτο σετ ευτυχώς ήταν πιο γλυκό για εμάς. Πιστεύω φέτος περάσαμε τα όρια μας και για μένα είμαστε ήδη πρωταθλήτριες. Είμαστε συγκινημένες γιατί τώρα θα αποχωριστούμε για λίγο, αλλά του χρόνου δεν ξέρω τι θα γίνει».

Κακουράτου : «Πετυχημένη χρονιά»

Η Ξένια Κακουράτου έχοντας δίπλα της την Κατερίνα Ζακχαίου και εμφανώς συγκινημένη από την ολοκλήρωση της χρονιάς τόνισε «Είναι μια πολύ πετυχημένη χρονιά. Αξίζουνε συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και στους προπονητές μας, γιατί κάναμε φέτος την υπέρβαση με πάρα πολλά προβλήματα. Φέτος δείξαμε πως αν έχουμε όλη ομάδα κοινούς στόχους μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα που ορισμένοι στην αρχή της χρονιάς πίστευαν πως δεν θα τα καταφέρναμε και θα ήμασταν 5-6η θέση. Είμαστε χαρούμενοι για τους δύο φετινούς τελικούς. Έχουμε κοπιάσει πάρα πολύ για την φετινή χρονιά και τα δάκρια μας σήμερα δεν είναι απογοήτευσης αλλά συγκίνησης και υπερηφάνειας. Νιώθω τυχερή που αγωνίστηκα σε μια ομάδα όπως ο Πανναξιακός».