Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ρούσης : «Να βάλουμε γερές βάσεις»

Ρούσης : «Να βάλουμε γερές βάσεις»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του Πανναξιακού έκανε ο Γιώργος Ρούσης ο οποίος δηλώνει έτοιμος να πετύχει τους στόχους της ομάδας, ενώ παράλληλα ζήτησε την βοήθεια του κόσμου καλώντας τον να γεμίζει το γήπεδο σε κάθε αγώνα.

Αισιόδοξος και ανυπόμονος για τη νέα χρονιά δήλωσε ο Γιώργος Ρούσης. Ο νέος τεχνικός του Πανναξιακού στις πρώτες δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου έδειξε έτοιμος να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί από την διοίκηση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι ο προπονητής του Πανναξιακού, και ανυπομονώ να χτίσουμε μία ομάδα μαζί με την διοίκηση του συλλόγου που θα πετύχει τους στόχους της, αλλά κυρίως θα θέλαμε να τις χτίσουμε με γερές βάσεις» τόνισε αρχικά ο Γιώργος Ρούσης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο του Πανναξιακού ζητώντας την στήριξή του.

«Θέλουμε ο κόσμος του νησιού να αγκαλιάσει αυτή τη νέα προσπάθεια και να είναι αρωγός όπως είναι όλα αυτά τα χρόνια.

Είμαι σίγουρος πως οι Ναξιώτες φίλαθλοι και οι οπαδοί τις ομάδας θα στηρίξουν τον Πανναξιακό δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα σε κάθε εντός έδρας αγώνα και θα αγωνιζόμαστε σε ένα γεμάτο γήπεδο» δήλωσε ο τεχνικός του Πανναξιακού.