Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ρούσης: “Στόχος μας ο τίτλος”

Ρούσης: “Στόχος μας ο τίτλος”

Αισιόδοξος για τη φετινή σεζόν δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσης στο Volleyplanet λίγη ώρα μετά το πέρας της κλήρωσης της Α1 Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία, καθώς έδειξε πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελεί “μονόδρομο” για την ομάδα του.

Ο προπονητής του “τριφυλλιού”, στάθηκε κυρίως στο γεγονός ότι τα φετινά ντέρμπι με τον “αιώνιο” είναι πιο αργά χρονικά, σε σχέση με πέρυσι και αυτό είναι καλό καθώς αυτό δίνει την δυαντότητα στις “πράσινες” να “δέσουν” καλύτερα.

“Φαινομενικά η κλήρωση είναι καλή για εμάς, μολονότι δεν έχουν ολοκηρωθεί όλα τα ρόστερ των ομάδων, ώστε να έχουμε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα. Αναμένουμε πάντα τις κινήσεις που θα κάνει ο Πανναξιακός, αλλά εκτιμώ πως μεταξύ των φαινομενικά φαβορί για την τετράδα θα είναι μέσα και ο Α.Ο Θήρας, που δείχνει φέτος να είναι σαφώς πιο ενισχυμένος από πέρυσι.

Είναι σημαντικό για την ομάδα μου, που αυτή τη στιγμή έχει τρεις αθλήτριες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ότι τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κληρώθηκαν αργότερα σε σχέση με την περσινή χρονιά, γιατί τα κορίτσια της Εθνικής θα αργήσουν να ενσωματωθούν στην ομάδα σε σχέση με περύσι. Γενικά όμως είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τη διεκδίκηση του τίτλου, κάτι που ασφαλώς θα είναι δύσκολο, αλλά όπως και πέρυσι δείξαμε ότι μπορούμε να ανταποκριθουμε και να ανταπεξέλθουμε”.