ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σ. Χριστοδούλου: «Τα 7 καλά της μοίρας της»

Σ. Χριστοδούλου: «Τα 7 καλά της μοίρας της»

Μία ανάσα από την ρέκορντγούμαν στα Κύπελλα, Ρούξι Ντουμιτρέσκου με 8 κατακτήσεις βρίσκεται από σήμερα η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου που με 7 συνεχόμενες “κούπες”, έπιασε την Μαρία Γκαραγκούνη και την πρώην “ερυθρόλευκη” συμπαίκτριά της, Αρετή Τέζα.

Την αρχηγό ακολουθούν κατά πόδας με 6 Κύπελλα οι συμπαίκτριές της Αρέτα Κονόμη και Ειρήνη Κοκκινάκη, ενώ δύο λιγότερα έχουν οι “πύργοι” των Κυπελλούχων Κατερίνα Γιώτα και Τζίνα Λαμπρούση.

Γιώτα: “Ωραία, να φεύγεις από τη Σαντορίνη με “κούπα”

Ένα παραπάνω λόγο είχε να χαίρεται στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ η διεθνής μπλοκέρ του Ολυμπιακού, καθώς  στην δεύτερη επίσκεψή της σε φάιναλ φορ Κυπέλλου στη Σαντορίνη, κατάφερε να φύγει από το νησί με μία πολύτιμη “κούπα”.

giota_xristodoulou

“Πριν από 6 χρόνια με τον Ηρακλή Κηφισιάς, είχαμε χάσει στη Σαντορίνη από τον Ολυμπιακό. Σήμερα ευτυχώς δεν είδαμε το ίδιο…έργο! Τελικά είναι πολύ ωραία να επιστρέφεις έχοντας κάτι τόσο σημαντικά στα χέρια σου! Αυτή η κούπα αποτελεί δικαίωση και επιβράβευση για όλη μας την προσπάθεια και νομίζω πως μας δίνει μία ώθηση, για να φτάσουμε και τους υπόλοιπους φετινούς μας στόχους” τόνισε η Κατερίνα Γιώτα, που μαζί με την συμπαίκτριά της και πρώην άσο επίσης του Ηρακλή Κηφισιάς, Τζίνα Λαμπρούση, έφτασαν τα 5 Κύπελλα Ελλάδας ισοφαρίζοντας τις Χατζηνικολάου, Μυλωνά.

Κονόμη: “Γιατί όχι και ευρωπαϊκό…”

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά την κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου τίτλου η λίμπερο του Ολυμπιακού, που με την κούπα της Σαντορίνης έφτασε μαζί με την συμπαίκτριά της, Ειρήνη Κοκκινάκη τα 6 Κύπελλα Ελλάδας.

konomi_osfp

“Έξι και να… καίνε” δήλωσε ενθουσιασμένη στο Volleyplanet η “σκούπα” της πίσω ζώνης των ερυθρόλευκων, Αρέτα Κονόμη, που ωστόσο δεν έδειξε κορεσμένη: “Πράγματι όσα Κύπελλα και να σηκώσεις το συναίθημα είναι εκπληκτικό! Είναι η ανταμοιβή των κόπων μας και παράλληλα είναι η βάση να συνεχίσουμε με ανάλογες κούπες στο πρωτάθλήμα και γιατί όχι και με το Ευρωπαϊκό”. τόνισε η Κονόμη λίγο πριν “πνιγεί” στις αγκαλιές των συμπαικτριών της.

ΟΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ

8 ΤΙΤΛΟΙ: Ντουμιτρέσκου

7 ΤΙΤΛΟΙ: Γκαραγκούνη Μ., Τέζα Α. Χριστοδούλου Στ.

6 ΤΙΤΛΟΙ:  Κοκκινάκη, Κονόμι

5 ΤΙΤΛΟΙ: Μυλωνά, Χατζηνικολάου, Λαμπρούση, Γιώτα

4 ΤΙΤΛΟΙ: Γκαραγκούνη Ν., Κουτουξίδου, Κωνσταντίνου, Μεμετζή, Μουρζάκου, Παπαγεωργίου, Σαπαρέφσκα, Τζανακάκη, Τένεβα, Βλαχάκη

3 ΤΙΤΛΟΙ: Γιακουμή, Καβαθά, Κοσμά, Ντάιμου, Φραγκιαδάκη

2 ΤΙΤΛΟΙ: Γκάνια, Καρπουζά, Κρέσσου, Λιχολιέτοβα, Μετβέτεβα, Μητσέλου, Μπίλλια, Μπουζουνιεράκη, Σάκκουλα, Σιμάνκοβα, Τομάσεβιτς, Φεντότοβα, Χατζηνίκου, Χούντα, Λαζάρεβιτς, Μαλασάι, Κωνσταντινίδου Αλ

1 ΤΙΤΛΟΣ: Αγγελάκη, Ανσάλντι, Άνταμς, Βορονίνα, Γιαλένιου, Γκίμπσον, Δηλαβέρη, Εμμανουηλίδου, Θεοδώρου, Θεοχάρη, Ιλίνα, Ιορδανίδου, Καλλιγέρη, Καρακώστα, Κις, Κόλεβα, Κυριακίδου,. Λισένκο, Λόζανσιτς, Λούκοβιτς, Μαγγίνα, Μάρκου, Μάσσου, Μονζόνι, Μόλναρ, Μουρατίδη, Μουστάκη, Μπλάμη, Μπούντιμιρ, Νικολακοπούλου, Νικολαΐδου, Νικούλη, Νοσέκοβα, Ογκνιένοβιτς, Ουζούνοβα, Πανουτσοπούλου, Παπάζογλου, Ράλλη, Ρίμπας, Σαββίδου, Σαμοντάχοβα, Σίμανιτς, Σκλαβένα, Τότσκο, Τρατς, Τσβετάνοβα, Τσιαρτσιάνη, Φερνάντεζ, Χαντάβα, Χριστοδούλου Ελ., Βέσοβιτς, Μπραμπόροβα, Νέσοβιτς, Τσίμα, Xίπε, Πολ, Νιέμερ, Μιλεντίγεβιτς, Παπαδοπούλου Χ., Ζκχαίου, Νομικού, Μικέλη