ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Σάμπα χρυσού για Άλισον/Μπρούνο Όσκαρ Σμίντ

Σάμπα χρυσού για Άλισον/Μπρούνο Όσκαρ Σμίντ

Το χρυσό μετάλλιο μαζί με 12000 εκστασιασμένους συμπατριώτες τους στις εξέδρες του «Κολοσσαίου» της Κόπα Καμπάνα πανηγύρισαν οι Βραζιλιάνοι Άλισον και Μπρούνο Όσκαρ Σμίντ επικρατώντας με 2-0 των Ιταλών Λούπο/Νικολάϊ. Χάλκινο για Μπρόουερ/Μέεφσεν από Ολλανδία.

Σάμπα στη βροχή χόρεψαν οι Άλισον/Μπρούνο Όσκαρ Σμίντ και παρουσία 12000 φίλων τους κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο.

Ο τελικός είχε θέση μόνο για έναν και οι Βραζιλιάνοι το ήξεραν καλά τι έπρεπε να κάνουν για να ανέβουν στο πόντιουμ των νικητών και να δώσουν χαρά σε όλους…

Οι Λούπο/Νικολαϊ δεν μπόρεσαν να αντισταθούν τους Άλισον/Μπρούνο Όσκαρ Σμίντ που με το 21-19 και 21-17 έφθασαν στο 2-0 και έσπασαν την…. «κατάρα» των χαμένων τελικών για την χώρα τους κατακτώντας επιτέλους το πρώτο τους χρυσό.

Παράλληλα οι Άλισον και Μπρούνο Όσκαρ Σμίντ έκλεισαν ιδανικά την χρονιά καθώς μετά την κατάκτηση του Παγκόσμιου πρωταθλήματος κέρδισαν το χρυσό στην πατρίδα τους και το πανηγύρισαν δεόντως…

Στον μικρό τελικό της διοργάνωσης οι Ολλανδοί Μπρόουερ / Μέεφσεν επικράτησαν με 2-0 των Ρώσων Σεμένοφ / Κρασίλνικοφ και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο διαγράφοντας έτσι τις προηγούμενες αποτυχίες του Πεκίνο και του Λονδίνου.