A2

Σαμπάνης: «Μπορεί να φτάσει ψηλά ο Απόλλων»

Σαμπάνης: «Μπορεί να φτάσει ψηλά ο Απόλλων»

Παρά την πρώτη φετινή ήττα του Απόλλωνα από τον ΟΦΗ ο 25χρονος άσος της αθηναϊκής ομάδας εξέφρασε στο Volleyoplanet τον ενθουσιασμό του για τη φετινή του παρουσία στους «κυανόλευκους», αλλά και την πεποίθηση ότι η νεανική ομάδα του Τάσου Κουμπλή έχει τα φόντα να φτάσει σε διάκριση.

Μπορεί λοιπόν ο Απόλλων Αθηνών να μην εξελίχθηκε τελικά σε φετινό «κακό δαίμονα» των Κρητικών, ζευγαρώνοντας μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί των Χανίων τις κυανόλευκες επιτυχίες κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά σίγουρα με την μαχητικότητά του έδειξε πως πρόκειται για μια «καλοδουλεμένη» ομάδα, που με «όπλο» της το άριστο κλίμα και το νεανικό της ενθουσιασμό (σ.σ. ο μέσος όρος ηλικίας δεν ξεπερνάει τα 24 χρόνια) δικαιούται να κάνει όνειρα διάκρισης.

OFI_APOLLON

«Ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα, διαθέτει πολύ καλές μονάδες, αλλά αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι δεν έχουν «δέσει» ακόμη» δήλωσε αρχικά στο Volleyplanet, ο άσος του Απόλλωνα Αλέξης Σαμπάνης, λίγο μετά την ήττα της ομάδας του με 3-1 στο Ηράκλειο και συμπλήρωσε:

«Εμείς αν και έχουμε πολλούς πιτσιρικάδες, έχουμε περισσότερη ομοιογένεια ως ομάδα, τα παιδιά παίζουν πολύ καλά και χαίρομαι πραγματικά που είμαι στον Απόλλωνα.

Δεν φαντάζεσαι τι κλίμα υπάρχει στην ομάδα αυτός είναι ένας από τους λόγους που πιστεύω ότι θα πάμε ψηλά φέτος, Δείξαμε μια καλή εμφάνιση, συγκροτημένη σε μία δύσκολη έδρα και πιστεύω πως στο ματς του β’ γύρου τα πράγματα θα’ ναι πολύ διαφορετικά…» υποστήριξε ο πρώην πρωταθλητής του ΠΑΟΚ και του Εθνικού Πειραιώς.

Βελούδης: «Φύγαμε απ’ το Ηράκλειο με ψηλά το κεφάλι»

Ικανοποιημένος όμως από την προσπάθεια της ομάδας του κόντρα σε ένα από τα μεγαθήρια της Α2 Ανδρών δήλωσε στο Volleyplanet και ο λίμπερο της ομάδας του Απόλλωνα, Σπύρος Βελούδης.

23549680_10155779596363360_325228516_n

«Κάναμε μία καλή αρχή στην έδρα μας κόντρα στα Χανιά, αλλά απέναντι σε μία άλλη ομάδα της Κρήτης και εκ των φαβορί για την άνοδο, κάναμε την προσπάθειά μας σε μία δύσκολη έδρα. Νομίζω πως το νεανικό μας σχήμα, έβγαλε όρεξη, διάθεση για κάτι περισσότερο, αλλά φύγαμε από το Ηράκλειο με «ψηλά το κεφάλι».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...