ΔΙΕΘΝΗ

Σαν… τρελό φορτηγό η Στουτγκάρδη

Σαν… τρελό φορτηγό η Στουτγκάρδη

Η ξέφρενη κούρσα της ομάδας του Γιάννη Αθανασόπουλου στην Γερμανία συνεχίστηκε και αυτή την εβδομάδα, καθώς η αήττητη πρωτοπόρος της Bundesliga,  επικράτησε στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής με 3-1 σετ και της πρωταθλήτριας Δρέσδης.

Στο κατάμεστο  από 2.050 οπαδούς SCHARRena της Στουτγκάρδης η “οικοδέσποινα” αν και έχασε στα σημεία το συγκλονιστικό α’ σετ με 30-28 από το καλό μπλοκ των φιλοξενούμενων, σάλπισε στη συνέχεια αντεπίθεση και κερδίζοντας με καλό σερβίς-αποτελεσματική επίθεση τα τρία επόμενα σετ με 25-20, 25-17, 25-21 επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα.

Για την Αllianz MTV που με ένα ακόμη τρίποντο έφτασε τους 21 βαθμούς και παρέμεινε συγκάτοικος στην κορυφή με τη Σβέρινερ, από 14 πόντους σημείωσαν οι Φαν Ντέλε, Μλείνκοβα, ενώ για τις πρωταθλήτριες Γερμανίας οι 17 πόντοι της τοπ σκόρερ Μακ Μάχον δεν στάθηκαν αρκετοί για να αποτρέψουν την ήττα.

Σήμερα Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου η πρωτοπόρος ομάδα του Έλληνα τεχνικού Γιάννη Αθανασόπουλου, συνεργάτη, του Ισπανού προπονητή Ερνάντες, έχει την ευκαιρία να διατηρήσει το αήττητο, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ουραγό Έρφουρτ.