Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το σχόλιο των «12» για τις γυναίκες!

Το σχόλιο των «12» για τις γυναίκες!

Μια μέρα έμεινε πριν ακουστεί το σφύριγμα για το πρώτο σέρβις του 35ου πρωταθλήματος της Α1 γυναικών και οι προπονητές-τριες των 12 συλλόγων, αναλύουν τους στόχους και τα θέλω τους, με τα οποία κατεβαίνουν στο φετινό αμφίρροπο «σιρκουί», οι ομάδες τους.

 Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Θέλουμε και φέτος όλους τους τίτλους»

Τη διατήρηση των κεκτημένων στην Α1 και την αποδοχή του απόλυτου φαβορί και για τους φετινούς εγχώριους τίτλους, υποστήριξε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού,Μπράνκο Κοβάσεβιτς: «Οι στόχοι είναι οι ίδιοι με την προηγούμενη χρονιά. Ωστόσο πρώτα από όλα θέλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα αφού έχουμε ένα χρόνο παραπάνω ως ομάδα ενώ έγιναν και δυο προσθήκες ποιοτικών παικτριών. Ο στόχος μας να παίξουμε καλύτερα και να κερδίσουμε και τους δυο τίτλους, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο αλλά και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη».

Σχολιάζοντας τα φαβορί και αουτσάιντερ που θα προκύψουν, ο έμπειρος κόουτς τόνισε: ««Σίγουρα εμείς αποδεχόμαστε τον τίτλο του φαβορί. Από κει και πέρα ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα και θα είναι πιο δυνατός αντίπαλος σε σχέση με την περσινή σεζόν. Ο Α.Ο. Θήρας που ήταν ο αντίπαλος μας στους περσινούς τελικούς διαθέτει επίσης πολύ καλή ομάδα όπως και ο Πανναξιακός. Παράλληλα θεωρώ ότι και ο Άρης είναι δυνατότερος από πέρσι σίγουρα πρόκειται για μια σοβαρά ομάδα. Από κει και πέρα δεν έχουμε εικόνα για τις νέες ομάδες στην κατηγορία. Θα πρέπει να παιχθούν πρώτα ορισμένα ματς και μετά θα έχουμε ασφαλέστερη άποψη».

 Απόστολος Οικονόμου: «Να ξανακάνουμε περήφανους τους κατοίκους της Σαντορίνης»

Να επαναλάβει το περυσινό «κόλπο γκρόσο» και ο ΑΟ Θήρας να βρεθεί στους τελικούς των πλέι οφ της Α1, θέλει και φέτος ο Απόστολος Οικονόμου. Ο προπονητής του νησιού του ηφαιστείου που έκανε πολλές και μεγάλες αλλαγές στο φετινό ρόστερ του νησιωτικού συλλόγου ενώ θα πορευτεί υποχρεωτικά χωρίς την περυσινή mvp της Α1, Αννίκα Μπρινκμαν, δήλωσε : «Η προηγούμενη αγωνιστική χρονιά μας άφησε όλους εδώ στο νησί μία πολύ όμορφη αίσθηση χαράς και περηφάνιας αλλά μας άφησε ταυτόχρονα και μία σημαντική κληρονομιά που πρέπει να διαχειριστεί η ομάδα σε όλα τα επίπεδα , διοικητικό αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό.

Όσον αφορά το αγωνιστικό επίπεδο όπου είναι ο δικός μου τομέας ευθύνης, οι στόχοι της ομάδας πρέπει να διαχωριστούν σε πολλά χρονικά πλαίσια.

Στο βραχυπρόθεσμο πλαίσιο θα πρέπει ως μία καινούργια ομάδα να αποκτήσουμε ξανά από την αρχή την αγωνιστική μας ταυτότητα και με βάση το ταλέντο μας να αποκτήσουμε εκείνους τους αυτοματισμούς που θα μας επιτρέψουν τις καλές εμφανίσεις και θα μας οδηγήσουν στα πετυχημένα αποτελέσματα.

Στο μεσοπρόθεσμο πλαίσιο όλη αυτήν η αγωνιστική μας προσπάθεια να μας οδηγήσει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος οπού στα play offs θα κυνηγήσουμε ξανά την διάκριση. Η συμμετοχή μας για πρώτη φορά στο final-4 του Κυπέλλου είναι επίσης ένας εξίσου σημαντικός στόχος για εμάς όπως και το να είμαστε ανταγωνιστικοί στο CEV CUP, οπού για πρώτη φορά συμμετέχει η ομάδα μας.

Στο μακροπρόθεσμο πλαίσιο, να συνεχίσουμε να είμαστε ως Α.Ο. Θήρας στην ελίτ του γυναικείου βόλεϊ και παράλληλα να συνεχίζουμε να κάνουμε περήφανους τους κατοίκους της Σαντορίνης που η στήριξη τους και η αγάπη τους μας δίνει τεράστια δύναμη και τους θέλουμε κοντά μας και την φετινή σεζόν».

Σχολιάζοντας τα φαβορί και αουτσάιντερ που θα προκύψουν, ο κόουτς της Σαντορίνης είπε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να τονίσω ότι το φετινό πρωτάθλημα ,θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό, με πολλές καλές ομάδες οπού η αγωνιστική τους ποιότητα είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο και μετά από καιρό βλέπουμε ολοένα και περισσότερες ομάδες να επενδύουν σε ξένες.Ειδικά φέτος έχουμε και πολύ καλή ποιότητα ξένων αθλητριών ,οπού θα βοηθήσουν μέσω του ανταγωνισμού και τις Ελληνίδες παίκτριες να εξελιχθούν περισσότερο.

Νομίζω ότι ξεχωρίζει σε ποιότητα ο Ολυμπιακός που και φέτος θεωρώ ότι είναι το μεγάλο φαβορί για το νταμπλ αλλά και ο Παναθηναϊκός οπού με τις κινήσεις που έκανε είναι λογικό να έχει ως στόχο το πρωτάθλημα .
Από εκεί και πέρα στις θέσεις 3-8 ο Α.Ο Θήρας , ο Πανναξιακός ,ο Άρης το Μαρκόπουλο ,η Ηλιούπολη και οι Μακεδόνες Αξιού θα συγκροτήσουμε ένα πολύ καλό γκρουπ ομάδων οπού θα διεξάγονται πολλά ανταγωνιστικά και αμφίρροπα παιχνίδια με πολλές εκπλήξεις στα αποτελέσματα. Τέλος οι υπόλοιπες 4 ομάδες Θέτιδα, Ελπίδα Αμπελοκήπων, Αίας Ευόσμου και ΑΕΚ θα παλέψουν για τον στόχο της παραμονής».

 Γιώργος Ρούσης: «Πάμε σαν άλλοτε»

Ο προπονητής του Πανναξιακού, Γιώργος Ρούσης που επιθυμεί ο ΠΑΟΝ να έχει μια ανάλογη καλή πορεία όπως την τελευταία διετία και να είναι ανταγωνιστικός με την ομάδα της γειτονικής Σαντορίνης, σχολίασε: «Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα, ανάλογη των τελευταίων ετών. Γνωρίζουμε όμως και τις δυσκολίες γιατί στο φετινό πρωτάθλημα θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός».
Σχολιάζοντας τα φαβορί και αουτσάιντερ που θα προκύψουν, ο τεχνικός της νησιωτικής ομάδας τόνισε: «Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που μπορούν να κάνουν καλή πορεία και θα το δούμε μέσα από τη διαδικασία των αγώνων».

 Δημήτρης Καζάζης: « Νέα ομάδα, καινούργια φιλοσοφία»

Ριζικές αλλαγές είχαμε στο φετινό ρόστερ του ΠΑΟ με τον Δημήτρη Καζάζη να επιλέγει από την αρχή τις ελληνίδες και ξένες παίκτριες που θα βοηθήσουν το  τριφύλλι να επιστρέψει στους τίτλους. Το ξεκίνημα στην Α1 γίνεται στην σκιά του τραυματισμού της λίμπερο, Πένυ Ρογκα. Παρά τις αναποδιές ο τεχνικός των “πρασίνων” σχολίασε: «Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε φέτος είναι μία νέα ομάδα, με καινούργια φιλοσοφία τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο τεχνικό κομμάτι. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για αυτά και θεωρώ ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Η άποψή μου είναι όταν καταφέρουμε να είμαστε στην αγωνιστική κατάσταση που έχουμε θέσει εξ αρχής, τότε θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει».

Μιλώντας δε για φαβορί και αουτσάιντερ, ο τεχνικός των «πρασίνων» ανέφερε: «Εκτιμώ ότι το νέο πρωτάθλημα αναμένεται πολύ ανταγωνιστικό με πληθώρα καλών ομάδων. Φαβορί θεωρητικά είναι ο κάτοχος του τίτλου κάθε νέα σεζόν, ωστόσο περιμένω πως θα υπάρξουν ανακατατάξεις και είναι ριψοκίνδυνο να κάνουμε προβλέψεις. Υπάρχουν πολλές και αξιόλογες ομάδες, που έχουν ενισχυθεί σε σχέση με πέρυσι και νομίζω θα έχουμε πολλές εκπλήξεις».

Δημήτρης Σολκίδης:  «Να παίξουμε στα όρια μας»

Πέρυσι ο Άρης ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και παρουσιάστηκε αναπάντεχα ανταγωνιστικός ενώ έχασε την είσοδο του στην τετράδα στο κλάσμα της ισοβαθμίας με τον Πανναξιακό. Ο προπονητής των «κίτρινων» Δημήτρης Σολκίδης μιλώντας για τις φιλοδοξίες της ομάδας του, στην οποία έκανε πολλές αλλαγές στο φετινό ρόστερ, σημείωσε:

«Φιλοσοφία της ομάδας μας είναι να κερδίζει από κάθε παιχνίδι αυτό που της αξίζει. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος μας, θέλουμε να παίζουμε καλό βόλεϊ και να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλες τις ομάδες. Στόχος μας είναι όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα να ξέρουμε πως παίξαμε στα όρια μας και δεν αδικήσαμε τους εαυτούς μας».

Αναφερόμενος στα φαβορί και τα αουτσάιντερ του πρωταθλήματος τόνισε: «Το μεγάλο φαβορί της φετινής χρονιάς είναι ο Ολυμπιακός. Η προσθήκη της Χίππε και η παρουσία των Χριστοδούλου – Γιώτα, του δίνει μια άλλη δυναμική και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες παίκτριες του Ολυμπιακού τον κάνουν να ‘ξεφεύγει’ από όλες τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. Όσο αναφορά τα αουτσάιντερ υπάρχουν 2 – 3 ομάδες που θα διεκδικήσουν αυτόν τον τίτλο και μια από αυτές είναι και η δικιά μου ομάδα, ο Άρης».

Δήμος Φιλιππάτος: « Ξεκάθαρος στόχος η παραμονή»

Μεταβατική είναι η φετινή χρονιά για την ΑΕΚ η οποία δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.. Ο προπονητής Δήμος Φιλιππάτος που υποχρεωτικά θα πορευτεί στην Α1 με νεανικό και άπειρο ρόστερ αναφερόμενος στο φετινό πρωτάθλημα, σχολίασε: «Η φετινή ΑΕΚ έχει χτιστεί με πολύ δυσκολία αφού ήταν δύσκολο να πείσουμε αθλήτριες να έρθουν στην ομάδα. Ακόμα και αυτή τη στιγμή το ροστερ μας δεν είναι ολοκληρωμένο.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε με τον υπεύθυνο του τμήματος φέραμε στην ομάδα αθλήτριες μικρές μεν σε ηλικία και κατά συνέπεια χωρίς την ανάλογη εμπειρία, με μεγάλη όρεξη όμως για δουλειά! Αυτό θα είναι ένα από τα πλεονεκτήματα μας τη φετινή χρονιά.

Να δουλέψουμε όσο μπορούμε πιο σκληρά μέσα στο γήπεδο για να βελτιωθούμε πρώτα από όλα τεχνικά και αυτό να οδηγήσει στη βελτίωση της ομάδας συνολικά στο αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό σίγουρα προυποθέτει και χρόνο. Ξεκάθαρος στόχος για τη φετινή χρονιά είναι η παραμονή στην κατηγορία. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με υψηλότερους στόχους σίγουρα, άλλα αυτή τη στιγμή διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να φτάσουμε στο στόχο μας».

Σχολιάζοντας τα φαβορί και τα αουτσάιντερ που θα προκύψουν, ο νέος τεχνικός τόνισε: «Πιστεύω πως το ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Εχει κρατήσει τον περυσινό κορμό και τον ίδιο προπονητή και έχει προσθέσει και μία αθλητρια πολύ υψηλού επιπέδου στο δυναμικό του. Από την άλλη και οι υπόλοιπες ομάδες της περσινής τετράδας έχουν την ίδια περίπου δυναμικότητα ενώ αρκετά ενισχυμένο παρουσιάζεται το Μαρκόπουλο, για το οποίο πιστεύω ότι θα διεκδικήσει κάτι αρκετα καλό και θα προσπαθήσει να πλασαριστεί μέσα στην τετράδα».

 Γιάννης Νικολάκης: «Μαχητές σε όλα τα παιχνίδια»

Με το Γιάννη Νικολακη να παίρνει από φέτος τα «κλειδιά» του Μαρκόπουλου, με στόχο να «κτίσει» μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα σε βάθος τριετίας, η ομάδα των Μεσογείων ρίχνεται στη  μάχη της Α1. Ο πολυνίκης τεχνικός που έχει αφήσει έργο όπου και αν έχει περάσει, ανέφερε για το φετινό «στοίχημα» των Μεσογείων: «To φετινό μας στοίχημα είναι να παρουσιάσουμε μία μαχητική ομάδα που να δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι .Η ομάδα μας απαρτίζεται από νεαρές ταλαντούχες Ελληνίδες που μαζί με τις ξένες θα προσπαθήσουμε σεμνά ταπεινά και με πολύ δουλειά να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένο στόχο δεν βάζουμε, ο χρόνος και τα αποτελέσματα θα μας δείξουν το πλασάρισμά μας, μιας και όλες οι ομάδες φέτος έχουν ενισχυθεί κάτι που αυτό προαναγγέλλει ένα δυνατό πρωτάθλημα σαφώς πολύ καλύτερο από το περσινό».

Σχολιάζοντας τα φαβορί και αουτσάιντερ που θα προκύψουν, ο έμπειρος κόουτς τόνισε: «Αναμφισβήτητα το φαβορί και φέτος θα είναι ο Ολυμπιακός όπου έχει τον πρώτο λόγο. Τον τίτλο του αουτσάιντερ δεν μπορούμε να πούμε ακόμη διότι είναι πολύ νωρίς».

Δήμητρα Λυκογιάννη: «Παραμονή και ότι προκύψει στη συνέχεια»

Ριζικά αλλαγμένη και με πολύ ψαγμένες επιλογές στο ρόστερ της που συνδυάζουν την εμπειρία με το ταλέντο, μπαίνει στο φετινό μαραθώνιο της Α1, η Ηλιούπολη. Στο τιμόνι και φέτος τουσυλλόγου η εμβληματική προπονήτρια, Δήμητρα Λυκογιάννη, η οποία καλείται να διαχειριστεί το έμψυχο υλικό της ομάδας των νοτίων προαστίων και να την οδηγήσει σε ένα καλύτερο πλασάρισμα από την περυσινή 8η θέση.

Χαρακτηριστικά η έμπειρη τεχνικός της ομάδας υποστήριξε: «Σίγουρα φέτος υπάρχει περισσότερη ποιότητα στο σύνολο της ομάδας και κάποιες πιο έμπειρες αθλήτριες. Δεν μπορώ να γνωρίζω σε καμία περίπτωση τι θα επιτύχουμε αλλά ελπίζω και εύχομαι για το καλύτερο. Είναι σίγουρα αρχή και θα πρέπει να έχουμε μία εικόνα όλων των ομάδων πρώτα για να υπάρξουν έστω υποθέσεις. Για εμάς και αυτή την χρονιά προτεραιότητά μας είναι η εξασφάλιση της παραμονής και αφού πρώτα αυτό διασφαλιστεί θα θέλαμε κάτι καλύτερο από την περσινή χρονιά».

Σχολιάζοντας τα φαβορί και αουτσάιντερ που θα προκύψουν, η κόουτς της Ηλιούπολης τόνισε: «Αν εννοείτε φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, θεωρώ πως και φέτος θα είναι ο Ολυμπιακός, που μοιάζει να είναι πιο πλήρης σε όλες τις θέσεις με βάθος πάγκου επίσης.

Όσον αφορά τα αουτσάιντερ δεν μπορώ να έχω καμία άποψη πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και μη έχοντας μια πλήρη εικόνα των ομάδων. Πάντως είναι σχεδόν βέβαιο τουλάχιστον μέχρι στιγμής ότι θα είναι ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και φανερά πιο ενισχυμένο από τις προηγούμενες χρονιές που συμμετείχαμε. Εύχομαι υγεία και καλούς αγώνες σε όλες τις ομάδες».

Ηλίας Ζωλοσταθιάδης: « Δεν θα έχουμε πρόβλημα παραμονής»

Να κερδίσει και φέτος το στοίχημα της παραμονής στην Α1 θέλει ο Αίαντας Ευόσμου. Ο προπονητής του συλλόγου Ηλίας Ζωλασταθιάδης αναφερόμενος στη φετινή σεζόν, σημείωσε τη δημιουργία μιας ομάδας με νέα φιλοσοφία και νοοτροπία και τόνισε:

«Φέτος χτίσαμε και οργανώσαμε σε όλα τα επίπεδα μία εντελώς διαφορετική ομάδα σε φιλοσοφία και νοοτροπία. Έχουμε σχεδιάσει μία νέα σε ηλικία ομάδα και επιλέγουμε αυτό το μοντέλο για να προχωρήσει ο σύλλογος τα επόμενα χρόνια. Αισιοδοξούμε ότι δε θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα σχετικά με την παραμονή μας. Ακολουθούμε σε πράξη και όχι σε θεωρία την ενσωμάτωση και εξέλιξη νέων αθλητών. Ο στόχος μας λοιπόν και όχι μόνο ο φετινός είναι να κάνουμε τον Αίαντα παντοδύναμο και να αναδείξουμε τη δυναμική αυτού του τεράστιου σωματείου. Βάζουμε μεγάλο βαθμό δυσκολίας στο έργο μας αλλά δε μπορείς να πας μπροστά, αν πραγματικά δε κοιτάς μπροστά.

Όσον αφορά την εκτίμηση του για το φετινό πρωτάθλημα σημείωσε: «Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί που είναι ο Ολυμπιακός. Πιο πίσω αλλά πολύ καλές ομάδες βάσει σχεδιασμού δείχνουν ο Παναθηναϊκός, η Σαντορίνη και η Νάξος. Οι υπόλοιπες ομάδες νομίζω βρίσκονται αρκετά κοντά και αυτό θα κάνει περισσότερο αμφίρροπο το πρωτάθλημα στη δεύτερη του ζώνη».

 Γιώργος Χρυσομαλλίδης: «Με όπλο την έδρα και την ομοιογένεια»

Με όπλο την ομοιογένεια, τον ελληνικό κορμό και μία ξένη, κατεβαίνει στην φετινή Α1 η Ελπίδα Αμπελοκήπων. Ο αφανής εργάτης του νεοφώτιστου συλλόγου που έχει αναδείξει πολλά ταλέντα, ο προπονητής, Γιώργος Χρυσομαλλίδης αναφερόμενος στο πρωτάθλημα, σχολίασε: «Ως πρωτάρηδες και νεοφώτιστοι στην Α1, πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, αλλά υπάρχουν αρκετές ομάδες με τον ίδιο στόχο και πιστεύω ότι θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος».

Σχολιάζοντας τα φαβορί και αουτσάιντερ που θα προκύψουν, ο τεχνικός της Ελπίδας Αμπελοκήπων τόνισε: «Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος βρίσκεται τουλάχιστον ένα σκαλί πιο πάνω από τους υπόλοιπους. Αουτσάιντερ της σεζόν νομίζω ότι μπορεί να είναι το Μαρκόπουλο».

Μανώλης Σκουλικάρης: « Επεστρέψαμε για να μείνουμε»

Με πολύ καλό ελληνικό κορμό, δυο πολύ δυνατές ξένες και ατού την έδρα τους, το κλειστό των Κυμίνων το οποίο ήταν εκτός λειτουργίας για τρία χρόνια, οι Μακεδόνες Αξιού επέστρεψαν στην Α1 για να μείνουν. Ο πολύ έμπειρος προπονητής των Μακεδόνων Αξιού, Μανώλης Σκουλικάρης ο οποιος βρίσκεται για Πέμπτη χρονιά στο τιμόνι της ομάδας του Αξιού, σχολίασε για τους φετινούς στόχους του συλλόγου: «Φυσικά ο πρώτος στόχος μας είναι η παραμονή στη μεγάλη Κατηγορία .

Το περσινό πέρασμα στην Α2 μας έκανε να ανασυνταχθούμε και φέτος θέλουμε να αποδείξουμε ότι ήρθαμε για να μείνουμε. Η ομάδα έχει διατηρήσει τον κορμό της, βασίζεται σε νέες παίκτριες και με τις προσθήκες που κάναμε θέλουμε να αποδείξουμε ότι θα είμαστε δύσκολος αντίπαλος, ειδικά φέτος που παίζουμε στην φυσική μας έδρα τα Κύμινα. Θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ, να πάρουμε νίκες και να προχωρήσουμε όσο είναι δυνατό και στο Κύπελλο.

Σχολιάζοντας τα φαβορί και αουτσάιντερ που θα προκύψουν, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Είναι προφανές ότι κάποιες ομάδες ξεχωρίζουν και αξιώνουν θέση στην τετράδα. Πιστεύω όμως ότι φέτος το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και υπάρχουν πολλές ομάδες ίδιας δυναμικότητας, οι οποίες θα παλέψουν σκληρά. Όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη και διαχειρισθεί καλύτερα το άγχος , την πίεση και την κούραση θα κερδίσει και το παιχνίδι».

 Αγγελική Γεωργοπούλου: «Προτεραιότητα της Θέτιδας η παραμονή στην κατηγορία»

Μετά την ξαφνική παραίτηση του Κώστα Σωτηρόπουλου και την λύση της συνεργασίας του με την παίκτρια-συζύγο του, Μαρίνα Καλαϊντζίεβα, η νεοφώτιστη Θέτιδα καλείται να παλέψει για την παραμονή της.

Το βάρος πλέον πέφτει στην Αγγελική Γεωργοπούλου, συνεργάτιδα του μέχρι πρόσφατα προπονητή Σωτηρόπουλου, η οποία αναφερόμενη στους φετινούς στόχους της ομάδας, σχολίασε: «Στόχος μας είναι η παραμονή της ομάδας μας στην Α1! Δύσκολος στόχος, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Σχολιάζοντας τα φαβορί και αουτσάιντερ που θα προκύψουν, η έμπειρη προπονήτρια τόνισε: «Φαβορί για τον τίτλο είναι για άλλη μια χρονιά ο Ολυμπιακός. Εκτός από τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στο παιχνίδι της διεκδίκησης, η ομάδα που έχει καλό έμψυχο υλικό και μπορει να διεκδικήσει κάποια καλή θέση στο πρωτάθλημα είναι ο Πανναξιακός».