Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σε αναζήτηση προπονητή το Μαρκόπουλο

Σε αναζήτηση προπονητή το Μαρκόπουλο

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται το Μαρκόπουλο καθώς η ομάδα των Μεσογείων έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία της με τον Κώστα Σωτηρόπουλο, ο οποίος όμως αναμένεται να παραμείνει στην ομάδα από διαφορετικό πόστο.

Με νέο προπονητή θα παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα το νέο έτος το Μαρκόπουλο, αφού λίγα 24ωρα πριν την αλλαγή του χρόνου η ομάδα των Μεσογείων βρίσκετε σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Κώστα Σωτηρόπουλου.

Έχοντας ολοκληρωθεί σχεδόν το πρώτο μισό του πρωταθλήματος ο ΑΟΜ μετρώντας μέχρι τώρα 6 ήττες και 3 μόλις νίκες βρίσκεται στην 9η θέση προκαλώντας προβληματισμό με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του.

Έτσι η διοίκηση του Μαρκόπουλου θέλοντας η ομάδα να πραγματοποιήσει ένα restart στην Α1 έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία της με τον έμπειρο τεχνικό και ψάχνει την διάδοχη κατάσταση με την ελπίδα οι «μελανόλευκες» να βρούνε τον δρόμο τους και το νέο έτος να παρουσιαστούν ακόμη καλύτερες.

Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει ο Κώστας Σωτηρόπουλος παραμείνει στην ομάδα ωστόσο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του από διαφορετικό πόστο, κάτι που θα ξεκαθαρίσει και οριστικοποιηθεί το επόμενο διάστημα.