Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σε απολογία ΑΟ Θήρας, ΑΕΚ

Σε απολογία ΑΟ Θήρας, ΑΕΚ

Σε απολογία κάλεσε την Τετάρτη 25/5, η αθλητική δικαστής της ΕΟΠΕ, τον ΑΟ Θήρας και την ΑΕΚ για την συμπεριφορά των οπαδών τους στους αγώνες με Άρη και Μαρκόπουλο που είχαν γίνει 9/1 και 17/1 και η εκδίκαση των υποθέσεων είχαν αναβληθεί, όπως και δυο υποθέσεις της Α2.

Αναλυτικά οι κλήσεις σε απολογία του μονομελούς δικαιοδοτικού οργάνου της ομοσπονδίας:

  • το σωματείο ΑΟ ΘΗΡΑΣ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 9/1/16 μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΘΗΡΑΣ – ΑΣ ΑΡΗΣ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (η υπόθεση είναι εξ αναβολής).
  • το σωματείο ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 17/1/16 μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ – ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (η υπόθεση είναι εξ αναβολής).
  • το σωματείο ΑΕ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και την αθλήτρια του ΔΡΟΥΓΚΑ ΣΟΦΙΑ, για την συμπεριφορά της προς τους διαιτητές του αγώνα της 30/03/16 μεταξύ των ομάδων ΓΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΕ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (η υπόθεση είναι εξ αναβολής).
  • το σωματείο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ και τους αθλητές του ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και ΠΑΝΟΥΣΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, για την συμπεριφορά τους προς τους διαιτητές του αγώνα της 19/03/16 μεταξύ των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.