Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σε απολογία και πάλι ΠΑΟ, ΑΕΚ

Σε απολογία και πάλι ΠΑΟ, ΑΕΚ

Σε απολογία την Πέμπτη(17/3) για συμπεριφορά των φιλάθλων του κλήθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από την αθλητική δικαστή, Νίκη Ρεβύθη, ο ΠΑΟ για τον αγώνα γυναικών της Α1 κόντρα στην Ηλιούπολη (παιχνίδι που έγινε στις 19/12), όπως και η ΑΕΚ για τον ίδιο λόγο στο παιχνίδι γυναικών της Ένωσης με το Μαρκό στις 17/1.

Αναλυτικά οι κλήσεις του μονομελούς δικαιοδοτικού οργάνου της ΕΟΠΕ:

•το σωματείο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 19/12/15 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

•το σωματείο ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 17/1/16 μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ – ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

•το σωματείο ΟΦΠΦ ΕΘΝΙΚΟΣ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 12/12/15 μεταξύ των ομάδων ΟΦΠΦ – ΑΠΣ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ του 2ου γύρου του Κυπέλλου Ανδρών.

•το σωματείο ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ καθώς και τον προπονητή του ΑΚΡΙΤΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και τον έφορο του ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟ, για την συμπεριφορά τους στον αγώνα της 20/12/15 μεταξύ των ομάδων ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

•το σωματείο ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ καθώς και τον πρόεδρο του ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ ΑΡΗ και τον έφορο του ΚΑΣΣΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, για την συμπεριφορά τους προς τον διαιτητή του αγώνα της 17/1/16 μεταξύ των ομάδων ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

•το σωματείο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ και το μέλος του ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ ΜΑΚΗ, για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα της 6/2/16 μεταξύ των ομάδων ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

•το σωματείο ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ και τον έφορο του ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ, για την συμπεριφορά της προς την γραμματεία του αγώνα της 17/10/15 μεταξύ των ομάδων ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ – ΓΣΓ ΝΙΚΗ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Βαριά καμπάνα στον Ακριτίδη

Οσον αφορά τις ποινές, επέβαλε στον εγκαλούμενο προπονητή του σωματείου ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΚΡΙΤΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ την ποινή του αποκλεισμού του όταν αγωνίζεται η ομάδα του για είκοσι (20) ημερολογιακές ημέρες για τη συμπεριφορά του προς τους διαιτητές στον αγώνα της 12/12/2015 μεταξύ των ομάδων ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΕΑ ΛΑΡΙΣΗΣ του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Επέβαλε στο εγκαλούμενο σωματείο ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ την ποινή της έγγραφης επίπληξης για την συμπεριφορά του προπονητή του.

•Αθώωσε τον εγκαλούμενο αθλητή του σωματείου ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ για την συμπεριφορά του στον αγώνα της 5/12/2016 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.