Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σε Διοίκηση Πρωτοδικείου η Ορεστιάδα

Σε Διοίκηση Πρωτοδικείου η Ορεστιάδα

Την παραίτησή της στην Γενική Συνέλευση της Κυριακής υπέβαλε η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας, καθώς τα προβλήματα που ταλανίζουν τους “πράσινους” είναι τεράστια και πλέον ο ιστορικός σύλλογος αναμένεται να προχωρήσει με διοίκηση Πρωτοδικείου.

Τα οικονομικά και αγωνιστικά προβλήματα στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας συνεχίζουν φθάνοντας πλέον τα πράγματα σε οριακά επίπεδα.

Η ομάδα έπειτα από 10 αγωνιστικές παραμένει ουραγός της βαθμολογίας χωρίς ακόμη νίκη και με έναν μόλις βαθμό, την ώρα που η διοίκηση των “πράσινων” αποδεκατισμένη από τις συνεχόμενες αποχωρήσεις δεν μπορεί να βρει λύση στα οικονομικά.

Η Γενική Συνέλευση της Κυριακής πραγματοποιήθηκε παρουσία μόλις 23 ατόμων δείχνοντας πως η διοίκηση και ο σύλλογος έχει χάσει αρκετά στοιχεία από το “δέσιμο” με τον κόσμο της πόλης που πάντα αποτελούσε το μεγάλο στήριγμά και την δύναμή της.

Η παραίτηση της διοίκησης Γκιζάνη δεν προκάλεσε καμία έκπληξη σε κανέναν και πλέον αναμένονται εξελίξεις στους Θρακιώτες που οδηγούνται σε λύση Πρωτοδικείου για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου…

Τις επόμενες ώρες αναμένεται και σχετική ανακοίνωση από τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας προκειμένου να υπάρξει και επίσημη ενημέρωση για τις εξελίξεις που αποτελούν μια μαύρη σελίδα  στην πολυετή ιστορία του.