Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Είπε την… τελευταία λέξη το Μαρκόπουλο

Είπε την… τελευταία λέξη το Μαρκόπουλο

Στο φιλικό παιχνίδι που ολοκληρώθηκε νωρίτερα στο Κλειστό Γυμν. Μαρκοπούλου η ομάδα των Μεσογείων επικράτησε της ΑΕΚ με 3-1 (18-25, 25-21, 27-25, 25-20) σετ, παίζοντας κατά διαστήματα εντυπωσιακό βόλεϊ.

Η ΑΕΚ αν και αγωνίστηκε χωρίς τις Κοσμά, Λαμπρινίδου και με την Κωνσταντινίδου σε ρόλο διαγώνιας, αιφνιδίασε στο 1ο σετ τις γηπεδούχες, μπαίνοντας στη “θέση του οδηγού” του σκορ. Στη συνέχεια το Μαρκόπουλο αντέδρασε και οι “οικοδέσποινες” εκμεταλλευόμενες την καλή τους βραδιά έφτασαν στην ανατροπή και τη νίκη.

Κάτι που ασφαλώς ικανοποίησε το Σέρβο τεχνικό, Βέσκο Ιβάνοβιτς βλέποντας  πολύ καλά στοιχεία της ομάδας του απέναντι σε ένα από τα φετινά φαβορί για τον τίτλο, ιδιαίτερα αν τελικά, υπό τις απαραίτητες προϋποθέσεις, η “Ένωση” ενισχυθεί τελικά με κάποιες ξένες αθλήτριες.

Για τις γηπεδούχες, από τις οποίες δεν υστέρησε καμία, ήταν εξαιρετική η Βαρουδάκη ενώ πολύ θετικές εντυπώσεις άφησαν οι Αλεξάκου και Δικαιούλια. Για τις “κιτρινόμαυρες”, επιτυχώς ανταποκρίθηκε στα επιθετικά της καθήκοντα  η κεντρική- κατά συνθήκη διαγώνια-  Κωνσταντινίδου, ενώ φιλότιμα προσπάθησε και η νεαρή Τοντάι.

ΑΟΜ (Ιβάνοβιτς): Βαρουδάκη, Λιάγκη, Τσιάκουλα, Δικαιούλια, Αλεξάκου, Βάσκεζ, Κοκίου (λ) / Μολδοβανίδη, Σιρίνινα, Νικολογιάννη, Καρακάση

ΑΕΚ (Ρουμελιώτης): Κωνσταντινίδου, Αργυροπούλου, Ιβάνοβα, Τοντάι, Καββαθά, Τζοχατζή, Μπέλια, Κακουράτου (λ).