ΓΝΩΜΕΣ

Σε ρηχά νερά το Final-4

Σε ρηχά νερά το Final-4

Το Final 4 του 4ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» ολοκληρώθηκε στην Γλυφάδα με τον Ολυμπιακό να σηκώνει το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς, ωστόσο η διοργάνωση της ΕΣΑΠ κινήθηκε σε… « ρηχά νερά» και σίγουρα δεν μπορεί κάποιος να μιλήσει για πετυχημένο τουρνουά…

Διοργάνωση για λίγους χαρακτηρίστηκε το Final 4 του League Cup Νίκος Σαμαράς, με την ΕΣΑΠ να παίρνει χαμηλό βαθμό σε οργανωτικό επίπεδο…

Η ιδέα να φιλοξενηθεί στην Αθήνα και την Γλυφάδα η διοργάνωση δεν τράβηξε και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο το διήμερο θα κατάλαβαν το γιατί.

Η εικόνα την πρώτη μέρα αποκαρδιωτική καθώς ο πρώτος ημιτελικός διεξήχθη παρουσία ελάχιστον θεατών, ενώ και ο δεύτερος ημιτελικός δεν έκανε την διαφορά αφού ο κόσμος (μαζί και του Ολυμπιακού που πόνταραν πολλοί) δεν ξεπέρασε τους 500.

Η εικόνα στις εξέδρες στον τελικό μπορεί να διαφοροποιήθηκε σε σχέση με την Παρασκευή, όμως και πάλι τα κενά καθίσματα ήταν πολλά περισσότερα από τα γεμάτα. Τα 800 (το πολύ) άτομα που βρέθηκαν στην Γλυφάδα δεν μπόρεσαν να «σώσουν» το στοίχημα της ΕΣΑΠ για την επιτυχία ή όχι της διοργάνωσης.

Τα πέταλα του γηπέδου άδεια, ενώ δεν έγινε καμία κινητοποίηση προκειμένου να δώσουν μαζικά το παρόν στο γήπεδο μικρά παιδιά από ακαδημίες ομάδων της Γλυφάδας και της ευρύτερης περιοχής…

Στα αρνητικά της διοργάνωσης περνά και η απουσία της Έλενας Δούκα-Σαμαρά παρ’ ότι είχε προσκληθεί. Η απουσία της από τον τελικό της διοργάνωσης που φέρει το όνομα του Νίκου Σαμαρά ήταν τεράστια δείχνοντας πως οι σχέσεις της με αρκετούς του βόλεϊ είναι πλέον αρκετά ψυχρές μετά τα όσα έχουν γίνει και έχει βγει δημόσια καταγγείλει.

Ωστόσο το μεγαλύτερο «φιάσκο» της διοργανώτριας ήρθε την ώρα της απονομής των τροπαίων στους φιναλίστ.

Η ιδέα της ΕΣΠΑ να γίνει η απονομή στα επίσημα της Γλυφάδας και οι ομάδες να ανέβουν στα…. «ορεινά» του γηπέδου για να πάρουν τα μετάλλια και τα τρόπαια ήταν ότι χειρότερο είδαμε σε Final 4 καθώς οι φωτογράφοι δεν είχαν καμία επαφή την στιγμή που ο Κώστας Χριστοφιδέλης σήκωνε το Κύπελλο.

Οι «τυχεροί» φίλαθλοι που ήταν στην εξέδρα με τα κινητά τους και τα τάμπλετ στον αέρα έκαναν ένα εντυπωσιακό μπλοκ στους φωτορεπόρτερ που έχασαν το κυριότερο πορτρέτο του τελικού και «έβραζαν» για την πρωτοποριακή ιδέα της ΕΣΑΠ.

Μια ΕΣΑΠ που φρόντισε να πληροφορεί τους πάντες πως το ζήτησε η NOVA…Μια φθηνή δικαιολογία για να την απίστευτη απόφαση… Την επόμενη φορά που η Nova ζητήσει η  απονομή να γίνει στα… studio της να μας το πούνε και να πάμε με τους φωτογράφους στα Γλυκά Νερά.

Τελικό αποτέλεσμα για την διοργάνωση αρνητικό και η λέξη που μπορεί να το χαρακτηρίσει είναι η αποτυχία παρά τις όποιες φιλότιμες προσπάθειες έκαναν οι εργαζόμενοι της ΕΣΑΠ.

ΓΝΩΜΕΣ
01/05/2023

Παπαφωτίου… καρατίων

Τοποθετήσεις πολλών καρατίων και μάλιστα «back to back» από μια μεγάλη προσωπικότητα με ευρωπαϊκή εμπειρία, κουλτούρα και αρχές! Ο λόγος για την Αθηνά Παπαφωτίου...