Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σε ρυθμό φιλικών η Κόρινθος

Σε ρυθμό φιλικών η Κόρινθος

Η προετοιμασία στην Κόρινθο συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς πλέον καθώς η ομάδα ξεκίνησε τα φιλικά της παιχνίδια και ο Βαγγέλης Περόπουλος στο 2-2 κόντρα στην Άρτεμις Κορυδαλλού έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα για το τελικό «μοντάρισμα» των «ερυθρόλευκων».

Στην τελική φάση της προετοιμασίας της περνά σιγά-σιγά η Κόρινθος που βάζει στο πρόγραμμα και τα φιλικά παιχνίδια. Εκεί όπου ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Περόπουλος θα τεστάρει αντοχές και δυναμικότητα των αθλητριών και να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Το πρώτο φιλικό «ξεμούδιασμα» για την Κόρινθο πραγματοποιήθηκε απέναντι στην Άρτεμις Κορυδαλλού, όπου το 2-2 έδωσε την ευκαιρία στον έμπειρο προπονητή να βγάλει πολλά χρήσιμα συμπεράσματα.

peropoulos_korinthos peropoulos_2

Μάλιστα ο ίδιος μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε «Παίξαμε με μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα που έχει δώσει ήδη δύο φιλικά. Εμείς δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, έχουμε “χτίσει” μια νέα ομάδα και πάνω σε αυτή δουλεύουμε. Φάνηκε ότι τα κορίτσια ήταν σφιγμένα από την προετοιμασία, είχαμε και κάποιους μικροτραυματισμούς. Είδα θετικά στοιχεία, όμως το κυριότερο είναι πως είδαμε τις αδυναμίες μας. Πάνω σε αυτές θα δουλέψουμε, ώστε μόλις ξεκινήσει το πρωτάθλημα να είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

Ο χρόνος βέβαια κυλά υπέρ των «ερυθρόλευκων» που συνεχίζουν σε ρυθμό φιλικών, καθώς την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν την Ένωση Βύρωνα και το Σαββατοκύριακο τον Πανιώνιο.

Aναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών:

ΑΣΠ Κόρινθος-Αρτεμις Κορυδαλλού (22/9, 18:00)
ΑΣΠ Κόρινθος-Ενωση Βύρωνα (26/9, 20:30)
ΑΣΠ Κόρινθος-Πανιώνιος (29/9, 19:00)
ΑΣΠ Κόρινθος-Πανιώνιος (30/9, 19:00)
ΑΣΠ Κόρινθος-Παναθηναϊκός (6/10, 19:00)
ΑΣΠ Κόρινθος-ΑΕΚ (14/10, 12:15)
ΑΣΠ Κόρινθος-Θέτιδα Βούλας (20/10, 19:00)