Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Σέλεϊ Ράε Άντερσον στον Πορφύρα

Η Σέλεϊ Ράε Άντερσον στον Πορφύρα

Στα χέρια της 23χρονης Αμερικανίδας Σέλεϊ Ράε Άντερσον θα στηριχθεί το παιχνίδι του Πορφύρα με την ομάδα του Πειραιά να ανακοινώνει την συμφωνία με τη νεαρή πασαδόρο που θα αναλάβει ως προπονήτρια και τμήμα των Ακαδημιών…

Την απόκτηση της Σέλεϊ Ράε Άντερσον ανακοίνωσε ο Πορφύρας που σιγά-σιγά συμπληρώνει τα κενά στο φετινό του ρόστερ.

Η Αμερικανίδα πασαδόρος είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Ιρβαϊν της Καλιφόρνια και στα 23 της δοκιμάζει για πρώτη φορά την τύχη της εκτός ΗΠΑ.

Μάλιστα η Σέλεϊ Ράε Άντερσον δήλωσε έτοιμη για το μεγάλο βήμα στην καριέρα της τονίζοντας  «Είμαι πολύ ευχαριστημένη για το γεγονός ότι έχω την δυνατότητα να αγωνισθώ με τον Πορφύρα και ευχαριστώ τον σύλλογο για την ευκαιρία που μου έδωσε. Πάμε Πορφύρα !»

Η ανακοίνωση του Πορφύρα

Ο Α.Ο.Φ. Πορφύρας καλωσορίζει στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της Ομάδας Βόλεϊ Γυναικών την 23χρονη ( γεννημένη στις 8 Απριλίου 1995 ) Αμερικανίδα πασαδόρο, Σέλεϊ Ράε Αντερσον, απόφοιτο του Πανεπιστημίου Ιρβάϊν της Καλιφόρνια, με σπουδές στον τομέα της Υγείας και με εξειδίκευση στην Διοίκηση Νοσοκομείων.

Η Σέλεϊ θα προσφέρει στον Πορφύρα και ως προπονήτρια τμήματος της Ακαδημίας μας, καθώς, έχει ανάλογη εμπειρία από την συνεργασία της με Υποδομές.

Ο Πορφύρας θα κάνει όσες και όποιες κινήσεις κριθούν αναγκαίες και κατάλληλες, ώστε να πετύχει την καθιέρωση του στην Α1 Εθνική Κατηγορία στο Βόλεϊ Γυναικών, πάντα με σύνεση, σοβαρότητα και προσοχή.

aderson_seley_rae_porfyras2