ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σεμινάριο ΕΟΠΕ-ΣΕΠΠΕ στο Αντίρριο

Σεμινάριο ΕΟΠΕ-ΣΕΠΠΕ στο Αντίρριο

Σεμινάριο διοργανώνει η ΕΟΠΕ σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης (ΣΕΠΠΕ) και την υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στο κλειστό γυμναστήριο Αντιρρίου αντί της Ναυπάκτου όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Το σεμινάριο αφορά το βόλεϊ στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, και θα γίνει την Παρασκευή 4 Μαρτίου στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων 2015-2016 (5 & 6 Μαρτίου 2016) σαν μια ακόμα ενέργεια της ΕΟΠΕ για την ανάπτυξη του βόλεϊ και την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής.

Το κύριο θέμα του Σεμιναρίου είναι «Το βόλεϊ στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ( παιγνιώδεις μέθοδοι διδασκαλίας) και στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση (οργάνωση σχολικών ομάδων)». Εισηγητής θα είναι ο Ομοσπονδιακός προπονητής παίδων-εφήβων και Σύμβουλος Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας κ. Νίκος Ζαλμάς.

Η έναρξη του Σεμιναρίου θα ξεκινήσει στις 11.30’ της Παρασκευής 4 Μαρτίου 2016, στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Αντιρίου και οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας.

Το Σεμινάριο ειναι ανοικτό και σε Προπονητές Βόλεϊ Αναπτυξιακών Ηλικιών οι οποίοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με email στο Τμήμα Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ (anaptyxiako@volleyball.gr)