BEACH VOLLEY

Σέρβις των “Blue Island” Series από 30-31/7

Σέρβις των “Blue Island” Series από 30-31/7

Μια καινούρια συνεργασία για το Side-Out Club ξεκινάει από 30-31/7 με 3 συνεχόμενα Σ/Κ που θα έχουν βασικό χορηγό την μπύρα “Blue Island”. Η “Blue Island” αποτελεί το νέο δημιούργημα της ΕΖΑ, μεγάλου χορηγού σε όλη την πλάζ Varkiza Resort-Yabanaki, και πρόκειται για την πρώτη ελληνική καλοκαιρινή μπύρα, ιδανική για να  ξεδιψάσει και να  δροσίσει τους φίλους του βόλεϊ και οχι μόνο σε όλες τις καλοκαιρινές  στιγμές.

Συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα με την μοντέρνα συσκευασία ήρθε για να μας εκπλήξει και να μας χαρίσει ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

Η σειρά των τουρνουά Blue Island ξεκινάει αυτό το Σ/Κ με δυο κατηγορίες ερασιτεχνών και συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 30/7 θα διεξαχθεί τουρνουά στις κατηγορίες ανδρών – γυναικών – μεικτό για την κατηγορία gold (advanced) ερασιτεχνών αθλητών.

Την Κυριακή 31/7 θα διεξαχθεί τουρνουά στις ίδιες κατηγορίες με τη συμμετοχή ερασιτεχνών αθλητών βασικού επιπέδου (basic).

Ώρες Τεχνικών Συσκέψεων ίδιες και τις δύο ημέρες (Σάββατο-Κυριακή) – 9.30 Ανδρών, 11.30 Γυναικών, 13.30 Μεικτό

Οι νικήτριες ομάδες όλων των κατηγοριών θα μοιραστούν πλούσια δώρα από τους χορηγούς Water Action, Island Tribe, Body Talk, Funky Buddha, Wilson και My Gym αλλά και δροσερές μπύρες από τον χορηγό Blue Island.

Τέλος, θα κληρωθούν και πολλά όμορφα δώρα μεταξύ όλων των συμμετεχόντων του Σαββατοκύριακου αλλά και κληρώσεις δώρων για όλους τους παρευρισκόμενους!

Παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 10 ευρώ ανά άτομο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες από 13 ετών και άνω.

Για εγγραφές και πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο Νίκο Ανδριά (6948.039774), καθώς και στα τηλέφωνα του Side-Out Club 6944.023065 και 210.9656532 ή με email στο admin@sideoutclub.gr.