CHALLENGE CUP

Σφραγίζει πρόκριση στο Ρέντη

Σφραγίζει πρόκριση στο Ρέντη

Να γράψει μια ακόμη Ευρωπαϊκή επιτυχία σφραγίζοντας την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Challenge Cup θέλει σήμερα στο Ρέντη ο Ολυμπιακός που υποδέχεται (17:30 / COSMOTE SPORT 6 HD) την Ουγγρική Μπεκεσκάμπα…

Μετά το εντυπωσιακό πέρασμα τους από την Ουγγαρία και τη νίκη τους με 3-1, οι «ερυθρόλευκες» του Πειραιά δηλώνουν έτοιμες να δώσουν συνέχεια στην ευρωπαϊκή τους πορεία και να κατακτήσουν τα 2 σετ που χρειάζονται προκειμένου να «κλειδώσουν» και τυπικά την παρουσία τους στην 4άδα της διοργάνωσης για 3η φορά στην ιστορία τους.

Μιας διοργάνωσης που ο Ολυμπιακός είναι εκ τον φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και που μέχρι τώρα οι αθλήτριες του επιβεβαιώνουν απόλυτα τα προγνωστικά παραμένοντας αήττητες για 7 παιχνίδια.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έχοντας δώσει τις απαραίτητες «ανάσες» στην ομάδα, έχει στην διάθεσή του όλες τις αθλήτριες του και με καλή ψυχολογία και τον κόσμο στο πλευρό τους άπαντες αισιοδοξούν για την 8η φετινή τους νίκη στη διοργάνωση.

Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού κρατά χαμηλούς τόνους ζητώντας από όλες τις αθλήτριες συγκέντρωση και προσοχή καθώς ακόμη δεν τελείωσε τίποτα αναφέροντας χαρακτηριστικά «Είναι ένα νέο παιχνίδι, εντελώς διαφορετικό από το προηγούμενο. Είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ουγγαρία αλλά περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς την Τρίτη. Τίποτα δεν έχει κριθεί αφού αντιμετωπίζουμε μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα. Από κει και πέρα η δική μας ομάδα δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχουμε το πλεονέκτημα. Περιμένουμε τη βοήθεια των οπαδών μας για να προκριθούμε στους ημιτελικούς».

Η Σάσκια Χίπε αναφερόμενη στον επαναληπτικό κόντρα στην Μπεκεσκάμπα τόνισε «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που κρίνει την πρόκριση στους «4» του Challenge Cup και εμείς θέλουμε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία αυτή για να βρεθούμε ξανά στην ημιτελική φάση. Χάρη στη νίκη μας στην Ουγγαρία έχουμε ένα μικρό προβάδισμα αλλά δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να επαναπαυτούμε. Πρέπει να αγωνιστούμε με συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να φτάσουμε στο στόχο μας. Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα παρουσιαστεί με τη σοβαρότητα που τη διακρίνει και περιμένουμε τον κόσμο μας να μας ενισχύσει σε αυτή την προσπάθεια και να πανηγυρίσουμε μαζί μια ακόμα πρόκριση».