Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συγκίνηση στα 55α του «Τάφου του Ινδού» (φωτ)!

Συγκίνηση στα 55α του «Τάφου του Ινδού» (φωτ)!

Η νύχτα έγινε μέρα έξω από τη Θύρα 7Α του κλειστού της Λεωφόρου εκεί όπου γιορτάστηκαν τα 55α γενέθλια του ιστορικού «Τάφο του Ινδού», παράλληλα με τα εγκαίνια του ομώνυμου στο εξής πολυχώρου!

Ιερά τέρατα των γηπέδων που μεγαλούργησαν και έγραψαν ιστορία παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, η οποία ξεκίνησε από τον εξωτερικό χώρο προς τα μέσα προκειμένου να γιορταστούν τα 55χρόνια με τον ύμνο και τα βεγγαλικά και έπειτα στο… εσωτερικό του χώρου να ξετυλιχτεί το κουβάρι των αναμνήσεων από τους παλαίμαχους αθλητές που αγωνίστηκαν στον «Τάφο του Ινδού».

Κορυφαία στιγμή όταν ο νονός του «Τάφο του Ινδού», Τάσος Στεφάνου, αφότου εξήγησε πως βγήκε η ονομασία αυτή, έκοψε την κορδέλα για τα εγκαίνια του πολυχώρου ενώ αμέσως μετά παρέλαβε συγκινημένος από τον Πρόεδρο του ΠΑΟ, Ηλία Μιχαλαριά την ύψιστη τιμή του Συλλόγου, το χρυσό τριφύλλι.

Αγραπιδάκης, Αγγελάκη, Πραγκαλούδη, Μπάμπουλη, Ανδρεόπουλος, Καραμαρούδης από τα… βολεϊκά τμήματα μαζί και ο Τάσος Στεφάνου που είχε προσφορά και στο βόλεϊ του Συλλόγου πέραν του μπάσκετ ενώ με τα καλύτερα λόγια για τους… “βολεϊκούς” μίλησαν και οι μπασκετικοί Κοκολάκης, Στεργάκος, Κόντος, Κωνσταντίνου, Κορωναίος, Αγγελάκη, Κοσόβας, Πιτυχούτης και Κουκόπουλος, οι οποίοι συμφώνησαν ότι ποτέ τα τμήματα δεν είχαν κόντρες στις εποχές τους και ήταν όλοι μια οικογένεια. Φυσικά, παρουσία είχαν όλα τα τμήματα του Συλλόγου στο μέτρο του δυνατού λόγω των προπονήσεων με τη Ναταλία Μεταξά από το γυναικείο βόλεϊ και τον Σωτήρη Πανταλέοντα από το αντρικό να εκπροσωπούν τα τμήματά τους.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με… ιστορίες αλλά και με ένα μοναδικό αναμνηστικό για τα τιμώμενα πρόσωπα, αφού το καλοκαίρι στην γενική ανακαίνιση του ΠΑΟ στο κλειστό έγινε και αλλαγή μέρους του παρκέ με αποτέλεσμα αυτό το… άψυχο ξύλο που έχει πατηθεί από μεγάλες μορφές του αθλητισμού να μετατραπεί σε ένα μοναδικό αναμνηστικό!

tafos1 tafos2 tafos3 tafos4