ΔΙΕΘΝΗ

To συγκινητικό “ευχαριστώ” της Παπαφωτίου στο Mulhousaki

To συγκινητικό “ευχαριστώ” της Παπαφωτίου στο Mulhousaki

Με μία συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η διεθνής πασαδόρος πλέον της ιταλικής Φιλοτράνο, ευχαρίστησε τη Μιλούζ και τη “δεύτερη της οικογένεια” για όλα όσα της πρόσφερε στην καριέρα της, τα οποία θα “κουβαλάει” πάντα μαζί στην υπόλοιπη καριέρα της.

“Η ζωή είναι γεμάτη από αποφάσεις, αλλά η συγκεκριμένη ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή γιατί λέω “αντίο” στην ομάδα της καρδιάς μου” γράφει αρχικά η Αθηνά Παπαφωτίου και συνεχίζει:

“ASPTT Mulhouse σε ευχαριστώ για όλα όσα τα χρόνια, θα τα “κουβαλάω”  όλα μαζί μου, στο κυνήγι νέων προκλήσεων και εμπειριών !!!

-Μόνο μεγάλες επευφημίες αξίζουν σε αυτό το εκπληκτικό κοινό, το οποίο βρισκόταν δίπλα μας στις καλές, αλλά κυρίως σε δύσκολες στιγμές. Χαιρόμασταν πάντα να παίζουμε για εσάς!

-Στις συμπαίκτριές μου, που μοιράστηκαν μαζί μου ένα πραγματικό όνειρο και έκαναν ό, τι μπορούσαν για να γίνει πραγματικότητα! Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είμαι πραγματικά ευγνώμων. Μια μοναδική καθημερινή σχέση για την επίτευξη του ίδιου στόχου.

– Στεναχωριέμαι που θα χάσω τον πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους αυτού του συλλόγου, που με έκαναν να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου από την πρώτη κιόλας μέρα και μας επέτρεψαν να κάνουμε μεγάλα όνειρα.

-Που χάνω τις πιο ζεστές αγκαλιές και φιλιά από τους μικρούς μου φίλους μετά από κάθε παιχνίδι.

-Αλλά πάνω από όλα, θέλω να εκφράσω τη μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη μου στην Magali, την ψυχή αυτής της ομάδας: Θα ήθελα να μπορούσαμε να σας δώσουμε κάτι περισσότερο για την τελευταία σας εμφάνιση ως προπονήτρια. Ήταν τιμή που έπαξα για εσάς όλα αυτά τα χρόνια, σας ευχαριστώ που πιστέψατε σε μένα και με κάνατε να γίνω καλύτερος άνθρωπος με κάθε τρόπο. Αυτό που διδάχθηκα από εσάς ξεπερνά το βόλεϊ και θα είναι πάντα κομμάτι μου. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που σας γνώρισα.

Σας ευχαριστώ που μου δώσατε μια δεύτερη οικογένεια ..!

Η ατελείωτη αγάπη και η υποστήριξή μου για το Mulhousaki