BEACH VOLLEY

Συγκομιδή μεταλλίων από Τελχινίδα

Συγκομιδή μεταλλίων από Τελχινίδα

Την καλή παράδοση σε ότι αφορά την συγκομιδή μεταλλίων στα Regional της Κω συνέχισαν και φέτος οι αθλήτριες και οι αθλητές της Τελχινίδας.

Κατέκτησαν 6 από τα 12 μετάλλια του επιτυχημένου τουρνουά που διοργάνωσαν 14 & 15 Ιουλίου η ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου, ο ΔΟΠΑΒΣ Κω και ο ΑΟ Αθλοπαιδιών στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κω.

Στην κατηγορία Κ19 (κάτω των 19 ετών) φετινές πρωταθλήτριες, χωρίς να χάσουν σετ, είναι η Φαμπιόλα Τερζίου με την Ιωάννα Αθανασίου. Για τη Φαμπιόλα είναι ο 4ος συνεχόμενος τίτλος στις νεάνιδες αφού τις 3 προηγούμενες χρονιές ήταν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου με την Νικολέτα Αμορανίτη. Τρίτες στην κατηγορία (Κ19) ήταν Ανθή Γκίκα και η Κατερίνα Δεληγιώργη.

Στους έφηβους, ο Σεβαστός Φιλίππου και ο Αντώνης Χατζηγεωργίου πήραν την 1η θέση ενώ το χάλκινο κατέκτησαν οι ‘μικροί’ Δημήτρης Καλιόζης και Ηλίας Ρέγκλης. Να σημειωθεί ότι για τον Φιλλίπου ήταν το 2ο χρυσό στο Κ19 μετά την περσινή του επιτυχία με συμπαίκτη τον Αλμπάν Τερζίου.

Ο Σεβαστός Φιλίππου κατέκτησε και το αργυρό μετάλλιο στους παίδες (Κ17) με παρτενέρ τον κώο Στέφανο Σβουρένο ενώ 4οι κατατάχτηκαν οι Ηλίας Ρέγκλης / Δημήτρης Καλιόζης.

Στις κορασίδες (Κ17) η Αριέτα Τερζίου με την Πάολα Σουσάρι ήταν και φέτος 3ες ενώ άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις με την αγωνιστική τους παρουσία και τα ζευγάρια: Σταματίνα Γκιζέτη / Ραφαέλα Ζωγράφη (4ηθέση), Ελένη Μαστόρου / Νοέμι Ντούσκου (9ες), Νικολέτα Γκίκα / Κάλια Θαρρενάκη (9ες) και Σταυρούλα Καλιόζη / Κριστιάνα Ζντράβα (13η θέση).

Η Φαμπιόλα Τερζίου με την Ιωάννα Αθανασίου και ο Σεβαστός Φιλίππου με τον Αντώνη Χατζηγεωργίου συνεχίζουν, με τις οδηγίες της Φαίης Μίχου, εντατικά τις προπονήσεις τους στο Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα αφού θα εκπροσωπήσουν τα Δωδεκάνησα στο Τελικό Τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων / Νεανίδων  που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις Ράχες Φθιώτιδας από 3-5 Αυγούστου.