Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Συγγνώμη» Μακεδόνων σε Ολυμπιακό

«Συγγνώμη» Μακεδόνων σε Ολυμπιακό

Ανακοίνωση με την οποία ζητούν συγγνώμη από την αποστολή του Ολυμπιακού για την έλλειψη νερού στο Δημοτικό Γυμναστήριο Κυμίνων, ύστερα απο το μεταξύ τους παιχνίδι το Σάββατο, εξέδωσε η διοίκηση των Μακεδόνων Αξιού.

Ο  Θεσσαλονικιώτικος σύλλογος προχώρησε σε αυτή την κίνηση, με αφορμή τις δηλώσεις του προπονητή των «ερυθρόλευκων», Μπράνκο Κοβάτσεβιτς για το συγκεκριμένο θέμα ενώ επισημαίνουν ότι  το πρόβλημα προέκυψε εξαιτίας της μεγάλης κακοκαίριας που έπληξε την χώρα, πριν από λίγες εβδομάδες και τονίζουν ότι τα συνεργεία του Δήμου, έχουν ‘ηδη ξεκινήσει  την αποκατάσταση των ζημιών.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση

«Ο Πρόεδρος Νίκος Ποντίκας και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ εκφράζουμε την ειλικρινή μας συγγνώμη στις αθλήτριες και όλη την αποστολή του Ολυμπιακού αναφορικά με την έλλειψη νερού στο Δημοτικό Γυμναστήριο Κυμίνων

Η αποστολή του Ολυμπιακού είχε ενημερωθεί από το πρωί του Σαββάτου 04/02/2017 για την εν λόγω έλλειψη και ζητήσαμε την κατανόησή τους, δεδομένου ότι ο πρόσφατος παγετός που έπληξε την Θεσσαλονίκη κατέστρεψε τις υδραυλικές εγκαταστάσεις του γηπέδου.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστη η αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας, καθόσον και οι αθλήτριες των Μακεδόνων υφίστανται εδώ και ένα μήνα, καθημερινά, την ίδια ταλαιπωρία.

Οι υπηρεσίες του Δήμου που είναι καθ ύλη αρμόδιες έχουν ξεκινήσει τις εργασίες αποκατάστασης, πλην όμως η ζημία που προκλήθηκε απαιτεί τελικά περισσότερο χρόνο από τον αναμενόμενο για να αποκατασταθεί πλήρως.

Για ακόμη μία φορά απολογούμαστε στην αποστολή του Ολυμπιακού και ευχόμαστε από καρδιάς να πετύχει την πρόκριση στους 8 του Challenge Cup.

Με εκτίμηση

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ»